Παρασκευή 4 Δεκ 2020 19:25      

1η Πανελλήνια θέση για τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

Μεγάλη η επιτυχία του μαθητή μας Λευτέρη Χαριτίδη στην ελληνορωμαϊκή πάλη!!

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων /Κορασίδων με συμμετοχές πολλών αθλητών από όλη την Ελλάδα , φυσικά. Στην κατηγορία του (71 κιλά) ο Λευτέρης Χαριτίδης, αν και αγωνίστηκε με αθλητές αρκετά χρόνια μεγαλύτερούς του, κατάφερε να τους κερδίσει και μάλιστα με πολύ καλό σκορ. Έτσι ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε χρυσός πρωταθλητής! Αξίζει να προσθέσουμε ότι πρώτος Σύλλογος στη συνολική βαθμολογία αναδείχτηκε και ο «Αρχέλαος» Κατερίνης.

Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας, Λευτέρη Χαριτίδη, και καλή συνέχεια στους αγώνες του.

Μεγάλη διάκριση και για τη μαθήτρια του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης, Μαριάννα Κεσκίνη 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη μαθήτρια της Β΄τάξης του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης Μαριάννα Κεσκίνη για τη μεγάλη επιτυχία της σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, η Μαριάννα συμμετείχε στον 11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Όμιλο Πετρούπολης υπο την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco. Συμμετείχαν μαθητές από όλη την Ελλάδα και το θέμα ήταν ελεύθερο. Η μαθήτριά μας συμμετείχε με διήγημα που είχε τον τίτλο « Η μετακόμιση ». Η βράβευσή της θα γίνει σε επίσημη τελετή στις 14 Απριλίου στην Αθήνα , ενώ το έργο της μαζί με άλλα κείμενα των μαθητών που συμμετείχαν θα εκδοθεί σε συλλογικό τόμο από τις εκδόσεις Δάρδανος, ώστε να πιστοποιηθεί το αξιόμαχο της προσπάθειάς τους και να αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω δημιουργική τους πορεία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η ίδια μαθήτρια είχε διακριθεί με το 2ο βραβείο στον περσινό Παμπιερικό μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Πιερίας.

Για άλλη μια φορά θέλουμε να της εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας και να της ευχηθούμε να έχει καλή συνέχεια στην ενασχόλησή της με τη λογοτεχνία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 6ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΝΙΚ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του 6ου Γυμνασίου

6ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top