Κυριακή 28 Φεβ 2021 23:59      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4 μύθοι κι ένα παραμύθι του ‘74 τότε που η πατρίς έπεσε στα 4..

ΑΙΡΕΤΙΚΑ

4 μύθοι κι ένα παραμύθι του ‘74

τότε που η πατρίς έπεσε στα 4..

Μύθος 1: Ελλάδα και Κύπρος ήταν πολύ ισχυρές διπλωματικά και στρατιωτικά, έτοιμες να ρίξουν τον εχθρό στη  θάλασσα! Το αντίθετο ισχύει η Κύπρος ήτο απομονωμένη από τη Δύση λόγω της πολιτικής Μακαρίου και αποδυναμωμένη λόγω αποχώρησης της Μεραρχίας το Νοέμβριο  1974. Μοναδικό  «Στήριγμα»  οι αποφάσεις ΟΗΕ – επιταγές χωρίς αντίκρισμα.  Στην Ελλάδα οι Χουνταίοι ( ή Χυδαίοι) είχαν διχάσει το λαό και διαλύσει το κράτος όπως απέδειξε η πλήρης αποτυχία της επιστράτευσης ’74.

Μύθος ΙΙ: Οι τούρκοι δεν μετράν, είναι ανίκανοι και καθυστερημένοι: Μέγα σφάλμα, η υποτίμηση του αντιπάλου.

Μύθος ΙΙΙ. ΟΗΕ, Αδέσμευτοι, Σοβ. Ενωση ήταν ασπίδα προστασίας για μας. Μέγας μύθος της αιωνίως κοιμωμένης αριστεράς και των απανταχού κεντρώων.

Μύθος ΙV:  Αγγλία, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ευρώπη είναι φιλότουρκοι και όλα τα σχέδια λύσης που προτείνουν απορριπτέα! Το αντίθετο ισχύσει: Μόνο η Δύση μπορεί να δώσει λύση.

Παραμύθι Ι: (του Πολυτεχνείου). Το Πολυτεχνείο  έριξε τη Χούντα Παπαδόπουλου! Εκμεταλλευόμενος το Πολυτεχνείο ο Ιωαννίδης  έριξε τον ομοαίματο Παπαδόπουλο, για να οργανώσει το προδοτικό πραξικόπημα  αλλιώς πως θα μπαίναν οι τούρκοι στην Κύπρο;

Αν. Ταμασιώτης 

Αν. Ταμασιώτης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top