Πέμπτη 26 Νοε 2020 6:33      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5o ΓΕΛ Κατερίνης: Διάλεξη με θέμα«Έλληνες Αστροναύτες και Διαστημικά Ανάλογα σε Ακραία Περιβάλλοντα. Από τη Γη στο Διάστημα μέσω … Ανταρκτικής!»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Έλληνες Αστροναύτες και Διαστημικά Ανάλογα σε Ακραία Περιβάλλοντα. Από τη Γη στο Διάστημα μέσω … Ανταρκτικής!» θα πραγματοποιηθεί στο 5ο ΓΕΚ Κατερίνης στις  22 Νοεμβρίου 2018.

Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση:

Σας προσκαλούμε στη διάλεξη με θέμα: «Έλληνες Αστροναύτες και Διαστημικά Ανάλογα σε Ακραία Περιβάλλοντα. Από τη Γη στο Διάστημα μέσω … Ανταρκτικής!» που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των γιορτών της πόλης «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», με την υποστήριξη της ΔΙΔΕ Πιερίας- μέσω του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεών της.

Εισηγητής της παραπάνω διάλεξης είναι ο κ. Ευάγγελος Καϊμακάμης, ιατρός ερευνητής σε θέματα αεροδιαστημικής ιατρικής για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (European Space Agency – ESA) στην απομονωμένη επιστημονική βάση Concordia της Ανταρκτικής.

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των 2ου και 5ου ΓΕΛ στις 22 Νοεμβρίου 2018, από 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. Με εκτίμηση Μαρία Κορύτσα Διευθύντρια του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης

εκδηλώσεις Πολιτισμός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top