Τετάρτη 18 Ιουλ 2018 17:10      

8η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας 2017

«Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!

Διάρκεια Έκθεσης από Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Με μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες ανοίγει τις πύλες της και φέτος η 8η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2017την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη  4 Οκτωβρίου, που πραγματοποιείτε στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχης. Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες 

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών βρίσκονται οι εργασίες στον εκθεσιακό χώρο. Μεπερισσότερες συμμετοχές επιχειρήσεων από την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία η 8η ΕΒΕΠ-ΚΜ  σας περιμένει για να γνωρίσετε νέες επιχειρηματικές ιδέες και προϊόντα, να γευτείτε τις νοστιμιές του τόπου μας, ενισχύοντας  την ελληνική και τοπική οικονομία.

Παράλληλα στην έκθεση συμμετέχουν θεσμικοί φορείς αλλά και σωματεία που αναδεικνύουν το
ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής. Η διάρκεια της έκθεσης είναι 29 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου, στον Εκθεσιακό χώρο του  Δήμου Κατερίνης, (Οικισμός Ανδρομάχης), με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Πιερίας την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον  Δήμο Κατερίνης, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Πρόκειται για  μια πολυσυλλεκτική Έκθεση , που προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για νέες επαφές και κλείσιμο συμφωνιών. Συμμετέχουν κορυφαίες εταιρίες, κατασκευαστές, παραγωγοί  και εισαγωγείς και ενισχύει την ελληνική και τοπική οικονομία. Συνοδεύεται από παράλληλες εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα και  με παράλληλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η είσοδος είναι δωρεάν και τα εγκαίνια θα γίνουν  Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 7:30 το απόγευμα.

8η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top