Τετάρτη 18 Ιουλ 2018 17:07      

8η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας 2017

«Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»

Η 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγει τις πύλες της σήμερα  Παρασκευή, στις 4:30 το απόγευμα και υποδέχεται μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 τους χιλιάδες επισκέπτες της.
Οι έκθετες

Τα εκθέματα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο όπως, αγροτικά μηχανήματα, αυτοκίνητα, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες, εκτυπώσεις, δομικά-μονωτικά υλικά, κλιματισμός-ψύξη-θέρμανση-φωτοβολταϊκά, επαγγελματικός εξοπλισμός, έπιπλα, είδη σπιτιού, κουφώματα, τζάκια, φίλτρα νερού, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη, εκπαίδευση, συστήματα πληροφορικής, μηχανές γραφείου, υψηλή τεχνολογία, τρόφιμα, ποτά, υπηρεσίες.
Φορείς-σωματεία

Τα περίπτερα των φορέων και των σωματείων δίνουν το δικό τους στίγμα προβάλλοντας το έργο τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ –ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η έκθεση εμπλουτίζεται με παράλληλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας επισκέπτες με την υποστήριξη της ομάδας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, με διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες, κατασκευές και face painting, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Σεμινάρια στο περίπτερο του επιμελητήριου

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Κ.Ε.Π.Α.) εκδήλωση για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα «Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Νομό Πιερίας» τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, και ώρες 17:00- 21:00, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας στον Εκθεσιακό χώρο .
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα: «Ανάπτυξη Εξαγωγών» και στο δεύτερο μέρος ένα σεμινάριο (workshop) με θέμα: «Επιχειρηματικότητα για Νέους Αγρότες».

Τα εγκαίνια της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 θα πραγματοποιηθούν αύριο  Σάββατο και ώρα 7:30 το απόγευμα.
Οι συνδιοργανωτές και οι εκθέτες της 8ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2017 σας προσκαλούν να στηρίξετε δυναμικά με την παρουσία σας τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού κόσμου, της Πιερίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία με συνεργασία, αισιοδοξία, αδιάκοπη προσπάθεια.

8η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top