Παρασκευή 19 Απρ 2019 3:39      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγίας Λαύρας: Όλος ο δρόμος μια γιορτή !

Μια γιορτή με όλα τα παρεπόμενα, μουσική, ο DJ  βρισκόταν στο κέντρο του δρόμου και  οι επιλογές του αντιστοιχούσαν στην ατμόσφαιρα, κερασμένα ποτά, γλυκά , πίτες και ψητά δημιούργησαν οι καταστηματάρχες της οδού Αγίας Λαύρας, κλείνοντας τη θερινή περίοδο με μια βραδιά υπερεκπτώσεων.

Τα καφέ και τα ρεστοράν ήταν γεμάτα, και στα εμπορικά η κίνηση ήταν ενδιαφέρουσα. Όλος ο δρόμος μια γιορτή. Έτσι ονόμασαν το φθινοπωρινό παζάρι την Παρασκευή 7.9.2018. 

Η οδός Αγίας Λαύρας περιέχει  23 καταστήματα, με καταστηματάρχες προοδευτικούς που έχουν δημιουργήσει χώρους αξιοπρόσεχτους, και με τη μορφή που έχει λάβει ο δρόμος συνδυάζει τη διασκέδαση με το Shopping. 

Τα καταστήματα είναι: Οπτικά, Βασίλης Κ. Κοσμίδης, “Σύγχρονο καφενείο ludo”  Ιακωβίδης Μιχαήλ,  ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ «Η παράδοση» Θωμάς Κοκκινοπλίτης, Sofi’s Fashion Γυναικεία ενδύματα, EMPORIO by Rehas, COOK restaurant – café- catering Γιάννης Λάμπρου, Μαγιά  και Βύνη, Υποδήματα ΚΑΡΥΔΗΣ, BERLIN  καφετερία Μπράτσος Στυλιανός, CITY Boots & Shoes, Plato Shoes, Vodafone Τσιμόπουλος Ηλίας, Dorothy Boutique, Make your day, KIVOTOS, ΛΥΧΝΑΡΙ έργα τέχνης, UNIQUE by Preace, myDREAM Βάσω Κασιτεροπούλου, Delearcreations χειροποίητο κόσμημα και  αντικείμενο, BLUES & SOUL RECORDS, Art De Beaute κομμωτήριο, Τζένη Καραμέλιου Ινστιτούτο αισθητικής, ΟΠΤΙΚΑ Τσινιάνη Θεοδώρα, Στεφανίδου Ν. Ελένη Εμπόριο.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τη διακόσμηση που θα δημιουργήσουν για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, και με τι θα αντικαταστήσουν τα πράσινα φύλλα που κοσμούν την «οροφή» του δρόμου. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα είναι το ίδιο ευρηματική και glamour. 

Αγίας Λαύρας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top