Σάββατο 24 Αυγ 2019 12:35      

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πρόωρος τελικός με "άρωμα" πρωταθλήματος

Έναρξη της φετεινής αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 με το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Πιερικού στα πλαίσια της 1ης φάσης του θεσμού.

Ο αγώνας θα γίνει στο πανέμορφο γήπεδο της Νεοκαισάρειας που διαθέτει τον καλύτερο ίσως χορτοτάπητα σε όλη την Πιερία δείγμα της σωστής οργάνωσης και λειτουργίας αλλά και "μεράκι" που δείχνει η Διοίκηση του Αχιλλέα όλα αυτά τα χρόνια που τον έχει καταξιώσει στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνον.

Οι δυο ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, χωρίς όμως ακόμη να είναι 100% έτοιμες τόσο αγωνιστικά, όσο και απο πλευράς ρόστερ που παραμένει ανοικτό.

Γίνονται προσθαφαιρέσεις παικτών μιας η έναρξη έχει προαγγελθεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά ακόμη δεν έχουν καταρτιστεί "επίσημα" οι όμιλοι στην Γ' Εθνική με ανοικτά ΟΛΑ τα ενδεχόμενα για πιθανές αλλαγές...

Ο Πιερικός στο μεταγραφικό τομέα θα ενσωματώσει τον Ηλία Κωτσιαρίδη που πέρυσι ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας προερχόμενος απο τον Αλμυρό Βόλου.

Αρχικά έπαιξε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Γ' Εθνική και εν συνεχεία, μεταπήδησε στον Θεσσαλικό κάμπο.

Ο Αχιλλέας απέκτησε τον Παρασκευά Λυκούργο απο την ΑΕ Λάρισας, με τον νεαρό αμυντικό να "μετέχει" στην προετοιμασία Πιερικού.

Σίγουρα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το ρόστερ των ομάδων θα είναι ρευστό, αλλά θα πρέπει έγκαιρα οι κινήσεις να γίνουν όπως πρέπει για να παρουσιαστούν οι δυο ομάδες ισχυρές και να διεκδικήσουν το καλύτερο στο φετεινό πρωτάθλημα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό λόγω της επικείμενης αναδιάρθωσης σε όλο το φάσμα των Εθνικών κατηγοριών.  

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας για το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Πιερικού που είναι σαν πρόωρος τελικός, αλλά και έχει άρωμα πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Βρέσκας με βοηθούς τους κ.κ Ευθυμιάδη - Βρούζο της ΕΠΣ Πιερίας.    

Πιερικός Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top