Σάββατο 31 Οκτ 2020 20:32      

Αιγινιακός: Έγινε με επιτυχία το Σεμινάριο Διαιτησίας που διοργάνωσε η ΠΑΕ

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσε η ΠΑΕ Αιγινιακός χθες Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00 στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου "Γιάννης Παραλυκίδης" στο Αιγίνιο.

Τη διδασκαλία "ΠΕΡΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ" (τελευταίες αλλαγές - υποσχόμενη επίθεση - έκτακτες καταστάσεις - οφσάϊντ) για ενημέρωση των παικτών και παραγόντων της ΠΑΕ πραγματοποίησε ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας και Ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας, ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ Χρήστος προβάλοντας και βίντεο - φάσεις απο υλικό της UEFA.

Αναβολή ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών για Τσουγγάρη

Αναβολή πήρε η αίτηση του Φώτιου Τσουγγάρη για την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Αιγινιακός.

Ο Φώτης Τσουγγάρης είχε κάνει αίτηση προκειμένου να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Αιγινιακός (το 78,04%), αλλά η υπόθεση πήρε αναβολή, όπως έκανε γνωστό επισήμως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο λόγος που πήρε αναβολή η εξέταση του αιτήματος, είναι ένα ακόμα χαρτί που έπρεπε να υπάρχει από τη Γερμανία, όπου διαμένει ο εν
δυνάμει μεγαλομέτοχος.

Την ίδια ώρα, ο συνεργάτης του Τσουγγάρη και του Ζήρνα (πρόεδρος), που επί της ουσίας έχει και αυτός τον ρόλο του ιδιοκτήτη, έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη, όπως αναμενόταν, και πλέον μια σειρά από σημαντικά ζητήματα για την ομάδα της βόρειας Πιερίας θα μπουν σε μια σειρά 

Οι δύο άνδρες θα βάλουν επί τάπητος όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα καθορίσουν τον τρόπο που θα πορευτούν στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατά τα άλλα, στην ΠΑΕ αναμένεται να κάνουν την Πέμπτη το απόγευμα σεμινάρια διαιτησίας, στο πλαίσιο της αδειοδότησης των ομάδων από την ΕΠΟ. 

Στην ομάδα της βόρειας Πιερίας ετοιμάζουν τα απαραίτητα χαρτιά, ώστε να ακαταθέσουν πλήρες φάκελο.

Αιγινιακός Σεμινάριο Διαιτησίας μετοχές Β'Εθνική

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top