Τετάρτη 3 Μαρ 2021 23:45      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αιγινιακός: Θα «χτίσουν» στην εμπειρία - Όλες οι αλλαγές

Ο Αιγινιακός θα κρατήσει βασικά κομμάτια από τον φετινό κορμό του και θα «χτίσει» πάνω σε αυτά την ομάδα της ερχόμενης περιόδου στη Football League.
Μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Football League είναι ο Αιγινιακός τα τελευταία χρόνια, αφού συνηθίζει να κρατά έναν ενιαίο κορμό και προσθέτει νέα υλικά σε δεύτερους ρόλους. 
Η ίδια σχεδόν συνταγή θα διατηρηθεί και αυτό το καλοκαίρι παρότι η ομάδα άλλαξε χέρια.
Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν είναι πως οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τη «μαγιά» θα είναι λιγότεροι και δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους τρεις, τέσσερις. 
Ο αρχικός σχεδιασμός έχει γίνει, παίκτες έχουν περάσει από εξετάσεις μέσω φακέλων και βίντεο, ενώ πρόσφατα δοκιμάστηκε και ένας επιθετικός μέσος από την Βενεζουέλα. 
Ο 20χρονος Ραφαέλ Βέγκα, δεν έμεινε στη χώρα μας και δεν υπέγραψε συμβόλαιο, αλλά η υπόθεση του δεν έχει κλείσει.
Ο πρακτικός σχεδιασμός, πάντως, αναμένεται να αρχίσει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, όταν πλέον θα έχει ξεκαθαρίσει, τόσο το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, όσο και η ολοκλήρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Προδιαγεγραμμένη Αναβολή 

Το διοικητικό συμβούλιο της Football League που ήταν να διεξαχθεί χθες Πέμπτη δεν έγινε αφού κανείς εκπρόσωπος ΠΑΕ δεν έδωσε το «παρών».
Αναμενόμενη ήταν η αναβολή του διοικητικού συμβουλίου της Football League, αφού εκτός από το έγγραφο που έστειλε η Καλλιθέα στη διοργανώτρια, υπήρξαν αρκετές ακόμη ομάδες που δεν ήθελαν να γίνει άμεσα η επικύρωση της βαθμολογίας και έστειλαν σχετικά αιτήματα, μιας και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στα δικαστικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ δεν είχε ανακοινωθεί από τη Football League επίσημα η αναβολή του συμβουλίου δεν παραβρέθηκε κανένας πρόεδρος στην αίθουσα συνεδριάσεων. 
Πρόθεσή της διοργανώτριας ήταν να γίνει το συμβούλιο και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επικύρωση και οι σκέψεις για την οργάνωση του νέου πρωταθλήματος. 
Η συνεδρίαση δεν έγινε, αφού δεν υπήρξε εκπρόσωπος από καμία ομάδα του συμβουλίου.
Αναβλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Football League λόγω της έλλειψης απαρτίας.
Τα θέματα πλέον θα συζητηθούν σε νέα ημερομηνία, σε συμβούλιο που θα ανακοινωθεί από την διοργανώτρια μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Οι άνθρωποι όλων των ΠΑΕ είχαν ενημερωθεί ανεπίσημα, αλλά φυσικά αυτή η πληροφορία δεν μπορούσε να φτάσει και στους «νεοφώτιστους», με αποτέλεσμα στον χώρο να βρεθεί δικηγόρος για την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ. 
Πρόθεσή της ήταν να παρακολουθήσει τη διαδικασία παρότι δεν έχει γίνει ακόμη γενική συνέλευση, ώστε να γίνει εγγραφή των νέων μελών που ανέβηκαν στην Football League, κάτι που γίνεται μετά την επικύρωση της βαθμολογίας.

Β' Εθνική Αιγινιακός Αλλαγές Νέα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top