Σάββατο 16 Ιαν 2021 22:46      

Αικατερίνεια 2015: Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η Θρακική Εστία Κατερίνης

Το εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Δημήτρη Μαργαριτόπουλου ιστορικό δρώμενο – θεατρική παράσταση με τίτλο «ΑΧ, ΘΡΑΚΗ ΜΟΥ», παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2015», η Θρακική Εστία Κατερίνης, το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Με την εκδήλωση αυτή, η Θρακική Εστία Κατερίνης γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της και με αφορμή αυτό το γεγονός τίμησε την Πολιούχο της πόλης Αγ. Αικατερίνη, συμμετέχοντας στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015», που διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Tο χαιρετισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη μετέφερε η δημοτική Σύμβουλος Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ενώ σύντομο χαιρετισμό στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Βελησσάριος Καραφώτης, καθώς επίσης, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης.

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τη χορωδία της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, ενώ ακολούθησε  το ιστορικό δρώμενο - θεατρική παράσταση, από μέλη της Θρακικής Εστίας Κατερίνης, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ.

Σε μία συναισθηματικά μάλιστα φορτισμένη ατμόσφαιρα και κάτω από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού τιμήθηκε για την προσφορά του στο θέατρο γενικότερα και στην συγκεκριμένη παράσταση ειδικότερα, ο γνωστός σκηνοθέτης  Ανδρέας Μιχαήλ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τμήματα του συλλόγου.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν !
 

Θρακική Εστία Κατερίνης Αικατερίνεια 2015 Ανδρέας Μιχαήλ Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης Οργανισμός Πολιτισμού Δήμος Κατερίνης Βελησσάριος Καραφώτης Θεόδωρος Παυλίδης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου
Scroll to Top