Τρίτη 25 Φεβ 2020 8:41      

Αικατερίνεια 2015: Ταξίδι στις ωραιότερες σελίδες μουσικής πιάνου για 4 χέρια

Σε μια βραδιά γεμάτη από τις ωραιότερες σελίδες μουσικής πιάνου για 4 χέρια, πρωταγωνίστησαν οι βραβευθέντες μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Κοκολάκης Νικόλαος και Παπαφωτίου Θεόδωρος, στο πλαίσιο των «Αικατερινείων 2015», που διοργανώνουν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).
Όψεις ενός ολόκληρου κόσμου του πιάνου, που επικεντρώθηκαν σε έργα των Brahms,   Liszt, Debussy, Schmitz κ.α. γοήτευσαν τους φίλους της μουσικής, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 02 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και όπως προαναφέρθηκε πολλών φίλων της μουσικής.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη μετέφερε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Αναστάσιος Παπαζήσης, ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η πολύτιμη συνεισφορά του Δημοτικού Ωδείου στον μουσικό πολιτισμό της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής συνεχίζεται αδιάλειπτα. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, που νέοι άνθρωποι όπως ο Νικόλαος Κοκολάκης και ο Θεόδωρος Παπαφωτίου, οι οποίοι συμμετέχουν στα φετινά «Αικατερίνεια» αποτελούν μέρος αυτής της μεγάλης παράδοσης του Δημοτικού μας Ωδείου».

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Πιάνο για 4 χέρια Δημοτικό Ωδείο Αικατερίνεια 2015 Βραβευθέντες μαθητές Δήμος Κατερίνης Οργανισμός Πολιτισμού Σάββας Χιονίδης Αναστάσιος Παπαζήσης Νικόλαος Κοκολάκης Θεόδωρος Παπαφωτίου
Scroll to Top