Σάββατο 19 Ιαν 2019 10:13      

Το «Almira MAN» τίμησε την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας  κ.Γεώργιο Τζήμα επισκέφθηκε ο κ.Κώστας Τσενεκίδη,  εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπή του Διεθνούς αγώνα Τριάθλου «almira-MAN» και του προέδρου του «ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ» Ιορδάνη Παπαδόπουλου, για να τον ευχαριστήσει και να τον συγχαρεί, για την άψογη συνεργασία και την σημαντική συμβολή της Αστυνομίας, στην διεξαγωγή των αγώνων.

 Ο κ. Τσενεκίδης απέδωσε στον κ. Τζήμα αναμνηστική πλακέτα της διοργάνωσης, τιμώντας με αυτό τον τρόπο και όλο το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας που στάθηκε αρωγός στην μεγάλη καλοκαιρινή διοργάνωση του Νομού κατά την οποία ο τόπος μας δέχεται πάνω από 3.500 επισκέπτες.

Χωρίς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους αυτή η κορυφαία αθλητική διοργάνωση, η οποία εκτός του ότι προάγει το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα συμβάλλει και στη προώθηση του τουρισμού στην περιοχή, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί και για αυτό οι διοργανωτές τους ευχαριστούν ιδιαίτερα.

Τέλος συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την διοργάνωση του 5ου ALMIRAMAN 2018 που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου στην Παραλία Κατερίνης και αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον και μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top