Τρίτη 29 Σεπ 2020 0:42      

ΑΜΕΑ Ν. Πιερίας: Κάλεσμα για το ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ

Η 3η Δεκέμβρη είναι μια ημέρα αγώνα, διεκδίκησης και κοινωνικής διαμαρτυρίας, όπως υιοθετήθηκε το 1992 από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Σκοπός της ημέρας είναι να υπενθυμίσει στις κυβερνήσεις και σε όλους τους πολίτες το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην πλήρη συμμετοχή στην κοινωνία.

Από την πλευρά μας με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, καλούμε όλα τα άτομα με αναπηρία να συμμετέχουν στο ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνει το αναπηρικό κίνημα 2 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη Πλ. Αριστοτέλους και ώρα 11 πμ. Αναχώρηση λεωφορείου από Κατερίνη ώρα 9.00 πμ από πάρκινγκ FAMILY δίπλα στα ΚΤΕΛ Κατερίνης. Πληροφορίες τηλ. 6985979705 κος Μιχάλης Χατζηβασιλείου, Πρόεδρος Συλλόγου ΑΜΕΑ Πιερίας και 6947445343 κος Ιωάννης Μελέτης Γενικός Γραμματέας.

ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ

Τα άτομα με αναπηρία διεκδικούν το δικαίωμα στην ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς, και αγωνίζονται για την λήψη συντονισμένων μερών και στοχευμένων πολιτικών με στόχο την προστασία των ατόμων με αναπηρία, δεδομένου ότι είναι κοινή παραδοχή ότι τα άτομα με αναπηρία συγκροτούν μια από τις ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τα μέτρα λιτότητας και την κρίση, σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ε.Σ.Α.με.Α

ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε.Σ.Α.με.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ Ε.Σ.Α.με.Α

ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε.Σ.Α.με.Α ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΜΕΑ ΑΜΕΑ Ν. Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top