Κυριακή 25 Αυγ 2019 5:23      

ΑΜΟΚ στη Φθιώτιδα: Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε δουλειά!

Συγκλονισμένη η Φθιώτιδα από τη νέα αυτοκτονία. Τραγική φιγούρα ο εγγονός του αυτόχειρα, που βρήκε τον παππού του κρεμασμένο...

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα παρακολουθεί το δράμα που εκτυλίχτηκε το πρωί σε ισόγεια κατοικία όπου μένει μία οικογένεια από τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα στο σπίτι διέμενε ένα 75χρονος με την κόρη του και τον 15χρονο εγγονό του. Το πρωί, γύρω στις 08:30, το 15χρονο παιδί ήρθε αντιμέτωπο με μία φρικτή εικόνα, που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην υπόλοιπη ζωή του, αφού βρήκε τον ίδιο του τον παππού κρεμασμένο από μεταλλικό δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού.

Σοκαρισμένος ο 15χρονος ειδοποίησε τη μητέρα του και την υπόλοιπη γειτονιά που ενημέρωσαν τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 75χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα όπου περιέγραφε ότι η απονενοημένη ενέργειά του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε δουλειά και δεν ήθελε να γίνεται βάρος στους δικούς του ανθρώπους.

Την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: http://www.lamiareport.gr

αυτοκτονία Φθιώτιδα Πολίτης Ανεργία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top