Πέμπτη 27 Φεβ 2020 19:11      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακάλεσαν και την άδεια παραμονής της γυναίκας που δολοφονήθηκε

Ξεπερνά κάθε όριο η αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της αδικοχαμένης μεσίτριας, η οποία δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης , σε ώρα γενικής εφημερίας και προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο.

Η άτυχη 36χρονη μεσίτρια είχε αποκτήσει δύο παιδιά με το προηγούμενο σύζυγό της και μία κόρη με τον νυν.  Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr η ελληνική πολιτεία διώχνει τα δύο ανήλικα τέκνα που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο , ανακαλώντας τους τις άδειες παραμονής στην Ελλάδα. 

Τα δύο παιδιά μένουν με τον πατριό τους, την αδερφή τους και την γιαγιά τους στην Θεσσαλονίκη, αφού όπως αποκάλυψαν στο protothema.gr άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας, ο πατριός τους δεν τα ξεχώρισε ποτέ και από την πρώτη στιγμή τα έχει σαν δικά του παιδιά. Με τις πληγές να είναι ακόμη νωπές και το κενό που άφησε πίσω της η 36χρονη δυσαναπλήρωτο ο Μιχαήλ Πάκκας είναι αντιμέτωπος με έναν ακόμη εφιάλτη, αφού καλείται να αποχωριστεί τα δύο παιδιά της αδικοχαμένης του συζύγου, τα οποία η ελληνική πολιτεία τα στέλνει στην Γεωργία, μόνα τους! 

Τα δύο ανήλικα παιδιά που έχασαν την μητέρα τους από δολοφονική ενέργεια, από έλληνα πολίτη, στην ελληνική επικράτεια βιώνουν ακόμη ένα Γολγοθά και μετά την απώλεια τις μητέρας τους βρίσκονται αντιμέτωπα με την αναλγησία της ελληνικής πολιτείας. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το κράτος δεν ανακάλεσε μόνο τις άδειες διαμονής  των δύο παιδιών  αλλά και της νεκρής μητέρας τους, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του αγγειοχειρούργου, ο οποίος  στην συμπληρωματική του απολογία επιχείρησε να υποστηρίξει  την εκδοχή του ιατρικού λάθους ως αιτία θανάτου της 36χρονης Ντιάνας.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστήριζε ότι «τον παγίδευσαν» και πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της το μοιραίο απόγευμα, παρά το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν για μία  επέμβαση ρουτίνας, ενώ υποδείκνυε ενόχους, φωτογραφίζοντας ακόμη και τον σύζυγο της άτυχης μεσίτριας. 

Δολοφονία άδεια παραμονής αγγειοχειρουργός Παιδιά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top