Τετάρτη 12 Δεκ 2018 1:17

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας για το 12 Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - Δηλώσεις συμμετοχής παρατηρητών

Το 12ο Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  θα πραγματοποιηθεί στις 14-15-16 Δεκεμβρίου 2018 στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».  Όσοι δεν είναι σύνεδροι, μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου  ως παρατηρητές. Τα μέλη του κόμματος από την  Πιερία  που επιθυμούν να παρακολουθήσουν  τις  εργασίες του   12ου Συνεδρίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας για να δηλώσουν συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα  2 το μεσημέρι.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΊΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 14.00  & 17.00 – 20.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23530- 35330

E-mail: node-pierias@nd.gr