Τρίτη 25 Σεπ 2018 16:04      

Ανακοίνωση του τμήματος Κτηνιατρικής Πιερίας

     Σας υπενθυμίζουμε ότι η διενέργεια της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και η κοινοποίηση αυτής στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας αποτελεί υποχρέωση κάθε κατόχου  εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων. Αυτή η υποχρέωση αφορά και τους αιγοπροβατοτρόφους με μηδενικό ζωικό κεφάλαιο.

Σε ότι αφορά την ετήσια απογραφή 2017 αυτή θα πρέπει να διενεργηθεί και να κοινοποιηθεί στο Τμήμα Κτηνιατρικής από την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

            Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα κοινοποίησης της απογραφής και ηλεκτρονικά με τη χρήση της αντίστοιχης ψηφιακής υπηρεσίας που έχει τεθεί σε λειτουργία στην ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ., χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του αιγοπροβατοτρόφου στην υπηρεσία. Η εγγραφή και η πρόσβαση του κάθε ενδιαφερόμενου στην ψηφιακή υπηρεσία κοινοποίησης της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr και ακολουθώντας κατά βήμα τις λεπτομερείς οδηγίες που διατίθενται αναρτημένες εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας στο τηλέφωνο: 2351354113.

Αγροτικά Τμήμα κτηνιατρικής Κατερίνης Ανακοίνωση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top