Κυριακή 5 Απρ 2020 13:00      

Αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο η υπόθεση του δάσους των Πόρων

Για τις 14 Οκτωβρίου 2016 αναβλήθηκε τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη μήνυση σε βάρος του αντιδήμαρχου Πρασίνου και Καθαριότητας του δήμου Δίου-Ολύμπου Δημήτρη Γουλάρα και ενός ακόμη δημότη.

Η υπόθεση, η οποία κατέληξε στα δικαστήρια ύστερα από τις μηνύσεις που αλληλοϋποβλήθηκαν για όσα συνέβησαν τη Δευτέρα (με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να περάσουν τη νύχτα στο αυτόφωρο ο κ. Γουλάρας και ο δημότης, ενώ ένας υπάλληλος της εταιρείας ξύλευσης κατέληξε στο νοσοκομείο), δεν εκδικάσθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Πάντως χθες το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης στον κ. Γουλάρα αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, πρόεδροι και σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και απλοί πολίτες. Η επόμενη πράξη θα διαδραματιστεί την 1η Ιουνίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ακύρωση ανάθεσης υλοποίησης της μελέτης στην εταιρεία ξύλευσης ύστερα από αίτηση του Δασικού Συνεταιρισμού Ν. Πόρων.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Δάσος Πόρων Αναβολή δίκης
Scroll to Top