Παρασκευή 4 Δεκ 2020 17:21      

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» o Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου Ολύμπου Σάκης Καλαϊτζής

Την ανεξαρτητοποίηση του από τον συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του δημάρχου του Δήμου Δίου Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου, υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Σάκης Καλαϊτζής. Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι κύριοι λόγοι της κίνησης του αυτής, ήταν η έλλειψη συνοχής,   ομαδικότητας και εμπιστοσύνης μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν την δημοτική παράταξη  «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», ενώ θίγει και θέματα αρχών και αξιών που όπως τονίζει δεν διαπραγματεύεται . Τέλος δηλώνει ότι παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Ολόκληρη η επιστολή ανεξαρτητοποίησης :

Προς: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Δίου-Ολύμπου
Κοινοποίηση: Δήμαρχο, Δίου-Ολύμπου
Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Λιτόχωρο, Νοέμβριος 2018

Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω - καταθέτω, την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη  «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, στο Δήμο Δίου-Ολύμπου.

 Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η εντολή των συμπολιτών μου να υπηρετήσω και πάλι -για τρίτη συνεχόμενη φορά- τα συμφέροντα του Δήμου μας ως δημοτικός σύμβουλος, όπου άνθρωποι με τόσο διαφορετικές πορείες, ξεπεράσαμε τις διαχωριστικές γραμμές, με πίστη να προσφέρουμε στο κοινό καλό του τόπου μας.

Συναντηθήκαμε και δεσμευτήκαμε ότι θα λειτουργήσουμε ομαδικά, συμμετοχικά και δημοκρατικά. Δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε με όραμα, σχέδιο, και εργατικότητα υπέρ των δημοτών και των τριών δημοτικών κοινοτήτων.
Να είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων.
Αυτές, ήταν οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις και για το λόγο αυτό οι πολίτες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Σαφώς και πετύχαμε να υλοποιήσουμε ορισμένους στόχους κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο.
Είναι όμως προφανές, πως έχει χαθεί η συνοχή, η ομαδικότητα, η πίστη και η εμπιστοσύνη μεταξύ μας.

Δηλώνω λοιπόν, ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Ορισμένες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δε θυσιάζονται.

Αξίες όπως, η συνέπεια και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο Δηλών

Αθανάσιος Γ. Καλαϊτζής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δίου-Ολύμπου

Ολύμπια Συμμαχία Σάκης Καλαϊτζής

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top