Δευτέρα 23 Νοε 2020 17:55      

Ανοιχτά τα καταστήματα χθες - Περιορισμένη η κίνηση των καταναλωτών

Περισσότερο σε έρευνα αγοράς παρά για  ψώνια χρησιμοποίησαν την χθεσινή μέρα, Κυριακή που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά οι καταναλωτές. Ήταν  η πρώτη από τις τρεις Κυριακές που τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την επόμενη Κυριακή παραμονή Χριστουγέννων και την μεθεπόμενη παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο κόσμος βγήκε να δει τα προϊόντα και τις τιμές, τόνισε ο πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας  Ρέχας  λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κάτι γίνεται, κάτι κινείται». Ωστόσο κίνηση  αναμένεται να υπάρξει τις τελευταίες μέρες των Χριστουγέννων όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια και με αγορές οι οποίες είναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σε ότι αφορά τις τιμές ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, επεσήμανε ότι αυτές είναι προσιτές για όλα τα βαλάντια και μάλιστα χωρίς να επηρεάζεται  η ποιότητα των  προϊόντων.

Το εορταστικό ωράριο  

Από σήμερα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά πρωί και βράδυ . Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά  9 με 5, και την Κυριακή  10 με 4. Την ημέρα των Χριστουγέννων  και την επόμενη θα είναι κλειστά και θα ανοίξουν από Τετάρτη πρωί  και απόγευμα.  Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά  9 με 5 και παραμονή πρωτοχρονιάς 10με 4. 

Καταστήματα Εορταστικό ωράριο Ανοιχτά μαγαζιά καταναλωτές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top