Πέμπτη 24 Μάιος 2018 7:24      

Ανοιχτή Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων

Ανοιχτές  Συνελεύσεις  της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και  Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, παρουσία του Προέδρου της Συνομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος  Παναγιώτη Τοκούζη, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη  Παρασκευή, και Σάββατο   στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Πόρων Πιερίας,  και στο Επιμελητήριο Πιερίας αντίστοιχα.
Οι επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Δωματίων και  Διαμερισμάτων είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, και  πλήθος  ιδιοκτητών και επιχειρηματιών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Γρ. Βεΐδαμενίδης, καλωσόρισε το κοινό, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε, κ. Παναγιώτη Τοκούζη , για την παρουσία του στο Ν. Πιερίας αλλά και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου  για την φιλοξενία  και την υποστήριξη του όλα τα χρόνια προς την Ομοσπονδία.

 Ο κ. Βειδαμενίδης
Ο κ. Βεΐδαμενίδης παρουσίασε τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδο,  δίνοντας έμφαση στο  Προσφυγικό, το Ασφαλιστικό σύστημα, το Φορολογικό, τα παράνομα καταλύματα, την Άγρα πελατών, δίνοντας στην συνέχεια το λόγο στον κ. Τοκούζη για να τοποθετηθεί.

Ο κ. Τοκούζης
Ο κ. Τοκούζης στη συνέχεια ανέπτυξε  όλα τα θέματα δίνοντας ενημέρωση αλλά και απαντήσεις στα θέματα που αφορούν τους Επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Δωματίων τονίζοντας  το δυσμενές, σημερινό, Επιχειρηματικό Περιβάλλον και  ενημέρωσε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο νέο Ασφαλιστικό, στο νέο Φορολογικό, τη θέση της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε σχετικά με την κατηγοριοποίηση των καταλυμάτων, τους σχεδιασμούς και τις πρωτοβουλίες της νέας Διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε,  αλλά και την ανάγκη εξωστρέφειας αυτής.Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμβολή των μικρών τουριστικών καταλυμάτων στην Τοπική Οικονομία και τη δυναμική του κλάδου, ο οποίος  πρέπει να πάρει τη θέση που του  αξίζει σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.

Τόνισε επίσης την ανάγκη στροφής προς το Διαδίκτυο και ενημέρωσε για την Κάρτα Μέλους της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε, μια καινοτομία της νέας Διοίκησης η οποία δίνει μεγάλη σημασία στο διαδίκτυο. Η κάρτα μέλους της Σ.Ε.Τ.ΚΕ θα δίνεται μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη των κατά τόπους Συλλόγων .

Με την κάρτα αυτή, η οποία θα έχει επάνω έναν μοναδικό κωδικό κατά επιχείρηση, θα δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης καταρχάς στα δεδομένα της ιστοσελίδας της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε και ταυτόχρονα ενημέρωση για όλα τα νομοσχέδια και τις τροποποιήσεις που αφορούν τον κλάδο, θα δίνει επίσης και μοναδικά προνόμια στους κατόχους, σε επιχειρήσεις όχι μόνο πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και με τις κατά τόπους εμπορικές και επαγγελματικές επιχειρήσεις.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ακολούθησε ανοιχτός διάλογος με τους παρευρισκομένους, όπου δόθηκαν απαντήσεις σε επιμέρους θέματα ικανοποιώντας όλους με την αμεσότητα του και τη προθυμία του να δώσει απαντήσεις σε όλους, για όλα τα ζητήματα. Ο κ. Τοκούζης ευχήθηκε σε όλους μια καλή σεζον χωρίς απρόοπτα με την υπόσχεση ότι μια φορά το χρόνο θα μας επισκέπτεται.

Συνομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας Ημαθίας και Πέλλας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top