Κυριακή 27 Σεπ 2020 13:21      

Ανοικτή επιστολή προς τον Ευάγγελο Λαγδάρη

"Κ. Ευάγγελε Λαγδάρη,

          Απευθύνομαι σ´ εσάς διότι δεν θέλω να κουράσω άλλο τους συνδημότες μας, στη διάθεση των οποίων (όπως ανέφερα και στην τελευταία επιστολή μου) είναι όλα τα ΕΠΙΣΗΜΑ οικονομικά στοιχεία του δήμου μας.

          Ο βασικός λόγος που τα κάνω είναι για να επισημάνω την ταύτιση των απόψεών μας στο ότι οι συνδημότες μας έχουν νοημοσύνη και κρίση. Όμως παρ΄ ότι το αποδέχεστε, με τις ενέργειες και τα γραφόμενά σας δείχνεται ότι το έχετε υποτιμήσει. Προσωπικά θέλω να με κρίνουν και να με αξιολογούν καθημερινά και όχι μία φορά κάθε 4-5 χρόνια στις εκλογές, όπως εσείς έχετε μάθει…

Όσον αφορά την «προίκα των 20.000.000 €», τις σχετικές μελέτες κλπ, όταν θα έλθει η ώρα...

Προς το παρόν δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτή την “αλληλογραφία” διότι θα πρέπει να αφήσω εσάς να δουλέψετε κι εγώ να εργαστώ.

Αναστάσιος Δ. Μανώλας

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

ΥΓ : Και μία φιλική συμβουλή είναι λάθος σας να ξεκινάτε τον προεκλογικό αγώνα 4 χρόνια πριν τις εκλογές. Κινδυνεύετε να μην αντέξετε έως το τέλος..."

 

Η συγκεκριμένη επιστολή έρχεται ως απάντηση στην προηγούμενη ανοιχτή επιστολή του Ευάγγελου Λαγδάρη που έχει ως εξής:

 

"Αγαπητές/οί συνδημότισσες συνδημότες,

μένω έκπληκτος με την εμμονή του δημάρχου κ. Μανώλα να παρουσιάζει την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε στο δήμο την 31-08-2019 λίγο πολύ ως «καμένη γη».

Γνώριζα και επεσήμανα δημόσια , προ των εκλογών, την άγνοια του στα θέματα της αυτοδιοίκησης . Η συνολική του όμως στάση μέχρι σήμερα, η λάθος ερμηνεία των στοιχείων που μας παραθέτει η ίδια η οικονομική υπηρεσία του δήμου , η επιτήδεια απόκρυψη των εντάξεων 20.000.000 € έργων που εμείς επιτύχαμε και ποτέ δεν παραδέχθηκε, ιδιωτικά ή δημόσια, όταν καθημερινά στην οικονομική επιτροπή και στο δημοτικό συμβούλιο καλείται, θέλει δε θέλει , να τα εισηγείται ως τετελεσμένα επιβεβαιώνουν την άποψη μας .

Λυπάμαι, γιατί διάλεξε το δρόμο του ψεύδους και της παραπλάνησης των συμπολιτών μας, αν και κατανοώ την αγωνία του, τώρα που αρχίζει να αντιλαμβάνεται την ευθύνη του για τις ψεύτικες προσδοκίες που προεκλογικά καλλιέργησε.

Εμείς το 2014 ,αν και παραλάβαμε βαριά χρέη από τη προηγούμενη διοίκηση, αφήσαμε κατά μέρος, με μεγαλοσύνη, το παρελθόν και ασχοληθήκαμε κύρια με την παραγωγή έργου το οποίο, σήμερα, η νέα διοίκηση του δήμου προσπαθεί να οικειοποιηθεί .

Ας κοιτάξει μπροστά λοιπόν ο νέος δήμαρχος κι ας αναμετρηθεί με τις προεκλογικές του υποσχέσεις και τα τρέχοντα προβλήματα , γιατί κατά πως φαίνεται ήδη «τα όργανα άρχισαν…..».

Συμφωνούμε λοιπόν κ. δήμαρχε , ο κόσμος έχει και νοημοσύνη και κρίση και από δω και πέρα και εσείς κρίνεστε !!!!

Βαγγέλης Λαγδάρης"

Αναστάσιος Μανώλας Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top