Παρασκευή 3 Ιουλ 2020 22:50      

Ανοικτή Επιστολή του Ανέστη Δ. Μανώλα - Υποψήφιου Δήμαρχου Πύδνας-Κολινδρού

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Σε λίγες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να ασκήσετε το ύψιστο δικαίωμά σας ως πολίτες. Στις εκλογές της 26ης Μαίου, θα χαράξετε με την ψήφο σας το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας για την επόμενη τετραετία. Στις εκλογές αυτές, ο ανεξάρτητος και απολύτως αδέσμευτος συνδυασμός μας, διεκδικεί την ψήφο σας. 

Η βαθιά οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας κατά την τελευταία δεκαετία, κάνει περισσότερο επιτακτική την ανάγκη για ανάληψη πρωτοβουλιών σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου να μετριασθούν οι συνέπειες αυτής της κρίσης.   

Η περιοχή μας, η Βόρεια Πιερία, είναι ένας ευλογημένος τόπος που έχει εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Κατά συνέπεια, έχει τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη. Δεν είναι απλώς υποχρέωση αλλά καθήκον της Δημοτικής αρχής να αναλάβει καινοτόμες πρωτοβουλίες για την αναμόρφωση της περιοχής μας με :

Βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων (Καθαριότητα, Δρόμοι, Ύδρευση, Αποχέτευση, Ηλεκτροφωτισμός, Παιδικές χαρές, Φυσικό περιβάλλον κλπ)

Αναδιοργάνωση της λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου, με πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και τη μείωση των λειτουργικών δαπανών του δήμου.

Εκδήλωση συγκεκριμένων ενεργειών για την ανάπτυξη νέων καλλιεργειών, προσέλκυση νέων επενδύσεων και υποβοήθηση της επιχειρηματικότητος, με στόχο τη μείωση της ανεργίας και την συγκράτηση των νέων στον τόπο μας.

Ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη, με την ανάδειξη και αξιοποίηση χαρακτηριστικών και μοναδικών χώρων του δήμου μας. 
     Η Δημοτική αρχή έχει καθήκον να σταθεί στο πλευρό του πολίτη, να αφουγκρασθεί τα προβλήματά του και να προσπαθήσει να τα περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
     Οι συνεργάτες μου κι εγώ σας υποσχόμαστε να τιμήσουμε την ψήφο σας. Υποσχόμαστε να είμαστε δίπλα σας και να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο. Υποσχόμαστε :

Να μην κάνουμε υποχωρήσεις σε συμφέροντα
Να μην θεωρήσουμε την εκλογή μας ως αξίωμα αλλά ως μέσο προσφοράς
Να μην ξεχάσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας
Να μην γίνουμε συνταξιούχοι πολιτικοί
     

Υποσχόμαστε διαφάνεια, ισονομία και δικαιοσύνη.

Φίλες και φίλοι

Δεν θέλουμε να σας ξεγελάσουμε και να “κλέψουμε” την ψήφο σας. Θέλουμε να σας πείσουμε για τις δυνατότητες και τις προθέσεις μας και να μας εμπιστευθείτε την ψήφο σας. Θέλουμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας που πρόκειται να αναμορφώσει τον τόπο μας.
 
Ανέστης Δ. Μανώλας
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Αναστάσιος Μανώλας δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top