Παρασκευή 25 Μάιος 2018 19:17      

Αποχωρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Αποχωρεί από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρω1νό», η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Σε κλίμα συγκίνησης η οικοδέσποινα του «Πρω1νού» αποχαιρέτησε την -επί δέκα χρόνια - συνεργάτιδα της και φίλη της. 

«Ξέρεις ότι εγώ σε διάλεξα πρώτα για φίλη μου και μετά με διάλεξες εσύ για συνεργάτη σου! Αυτό είναι που μετράει πιο πολύ για μένα! Χαίρομαι για σένα, και για αυτό που έχεις πετύχει, και χαίρομαι που είσαι αυτό το ''παιδάκι'' που γνώρισα! Κι εγώ σε αγαπώ πολύ!», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: Δεν είναι εύκολο για κανένα μας! Εγώ έχω δουλέψει στην πρωινή ζώνη για δέκα χρόνια. Καθημερινά. Το πρωινό είναι έρωτας...Για μένα είναι δύσκολο! Αλλά για μένα, υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που πρέπει να κάνεις ένα βήμα μπροστά! Εγώ σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Τα παιδιά επάνω στα γραφεία, τον κόσμο που μας βλέπει. Θα έχω πολλά πήγαινε έλα, να μου εύχεστε υγεία!», είπε η μαγείρισσα.

«Τουλάχιστον, στην Αμερική κάνουν την ελληνική φέτα;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά. «Θα την κάνουμε! Θα το παλέψουμε και θα την κάνουμε!», της απάντησε.

Λίγο πριν «ρίξει» αυλαία» η εκπομπή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να με κρατήσουν μακριά από την τηλεόραση».

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ΑΝΤ1 εκπομπή Φαίη Σκορδά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top