Τετάρτη 27 Ιαν 2021 13:05      

Αποχωρεί ο Βασίλης Λυριτζής από την «Πρώτη Γραμμή»

Την αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή αλλά και του αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη από την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν ο ίδιος ο Β.Λυριτζής και ο συμπαρουσιαστής του Δημήτρης Οικονόμου.

«Η Πρώτη Γραμμή ολοκληρώνει τον κύκλο της τον επαγγελματικό. Η Πρώτη Γραμμή ως μια βαθιά φιλία που έχουμε με τον Βασίλη παραμένει και θα παραμείνει για μια ζωή γιατί χτίστηκε μέσα από δύσκολες συνθήκες, εύκολες αλλά και κακές στιγμές» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν κάποια στιγμή και στη ζωή και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ θα ανοίξει κάποιος άλλος φαντάζομαι» είπε από την πλευρά του ο Βασίλης Λυριτζής ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του αλλά και τηλεθεατές.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία. 

Ευχαρίστησε επίσης τους δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή.

 

Βασίλης Λυριτζής «Πρώτη Γραμμή»

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top