Σάββατο 24 Οκτ 2020 6:25      

Αποκατάσταση οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεις

Στην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στην Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας και Π. Κεραμιδίου αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε σήμερα με ασφαλτόστρωση.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ντούρος 

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν σε κάθε Τοπική Κοινότητα, την σταδιακή αποκατάσταση όλων των οδοστρωμάτων, τα οποία είχαν φθαρεί είτε από την πάροδο του χρόνου και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες είτε κυρίως από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που επικράτησαν στην περιοχή μας στη διάρκεια του Νοεμβρίου 2017.

Στόχος μας είναι να διασφαλίζεται τόσο η απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων, όσο  και των πεζών κατά την διάβασή τους εντός των οικισμών» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών

Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος συντονίζει τις παρεμβάσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, αντίστοιχες εργασίες είναι σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές του Δήμου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία.

 

Αποκατάσταση οδοστρώματος Ασφαλτόστρωση Νεοκαισάρεια Π.Κεραμίδι

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top