Τρίτη 29 Σεπ 2020 21:04      

Αποκαταστάθηκε άμεσα η ζημιά που προκλήθηκε από τον ισχυρό άνεμο

Στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς προχώρησαν συνεργεία του ΟΠΠΑΠ σε τμήμα της στέγης του κολυμβητηρίου. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Οργανισμού Θεόδωρος Παυλίδης, από τις εργασίες δεν επηρεάστηκε η εύθυμη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Η αυτοψία 

Χθες το πρωί  μετά από αίτημα της Διοίκησης Β΄ΔΑΚ του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου προέβησαν σε αυτοψία στο χώρο των κολυμβητικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με την αυτοψία: «Μετά από μακροσκοπικό-οπτικό έλεγχο διαπιστώθηκε η αποξήλωση τμήματος επικάλυψης της πρόσοψης του Κολυμβητηρίου στη Βόρεια πλευρά του κτιρίου, η οποία στηρίζεται στο φέροντα οργανισμό. Επιπροσθέτως αποκολλήθηκε η πολυκαρβονική επικάλυψη από ένα παράθυρο αερισμού στην οροφή του κτιρίου.  Το υλικό που αποκολλήθηκε αποτελείται από πολυκαρβονικά κυψελωτά φύλλα (πάνελ) τα οποία σαν σκοπό έχουν πέραν της μόνωσης της κατασκευής, την ελεγχόμενη μετάδοση του ημερήσιου φωτός».

Η αποκατάσταση 

Άμεσα συνεργεία του Οργανισμού Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού  απομάκρυναν τα αποκολληθέντα τμήματα της πρόσοψης, ενώ ξεκίνησε και συνεχιζόταν η διαδικασία  αντικατάστασής τους. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης γίνόταν, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης , έλεγχος των υπολοίπων συνδέσεων των πολυκαρβονικών φύλλων επικάλυψης και όλων των προσόψεων και των παραθύρων. 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης,   ότι, δεν επηρεάστηκε από τις εργασίες η εύρυθμη λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών, ενώ τα τμήματα των συλλόγων και το κοινό συνέχισαν απρόσκοπτα τις προγραμματισμένες δραστηριότητές τους.

 

ΟΠΠΑΠ Κολυμβητήριο Θεόδωρος Παυλίδης αποκατάσταση ζημιάς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top