Πέμπτη 2 Απρ 2020 7:01      

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Με απόλυτη επιτυχία και θετική δυναμική, πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο, η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας , στο ξενοδοχείο Cavo Olympo στην πλάκα Λιτοχώρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι  η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα.Σοφία Μαυρίδου , ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μοριακής Φαρμακολογίας & Φαρμακογονιδιωματικής  του ΑΠΘ, κ. Ιωάννης Βιζιριανάκης και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φαρμακογνωσίας –  Φαρμακολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ , κα.Λευκοθέα Παπαδοπούλου.

Η εκδήλωση

Η βραδιά ξεκίνησε με την εισήγηση του προέδρου του συλλόγου, κυρίου Κουιμτζίδη Ελευθέριου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις του κλάδου , ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης κυρία Μαυρίδου, ο  πρόεδρος του ΣΥΦΑ Πιερίας , κύριος Συμεωνίδης Πολυχρόνης ,  και  ο καθηγητής κύριος Βιζιριανάκης.

Βραβεύσεις για διεθνείς διακρίσεις

Στη βραδιά τιμήθηκαν για τη διεθνή διάκριση τους στο  «Simcyp Academic Awards 2019» ,ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ΑΠΘ , κ.Βιζιριανάκης και ο φαρμακοποιός και μεταπτυχιακός φοιτητής φαρμακολογίας και θεραπευτικής κ. Μυστρίδης Γεώργιος. Η διεθνής κοινοπραξία «Simcyp» απαρτίζεται από 36 βιοφαρμακευτικές  εταιρείες , και περισσότερα  από  100 ακαδημαϊκά   και ερευνητικά   κέντρα   αξιολογούνται  από αυτή , ως κέντρα αριστείας στο χώρο της ανάπτυξης φαρμάκων. Σε ένα κλίμα συγκίνησης ο κύριος Βιζιριανάκης τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που για πρώτη φορά ένας Φαρμακευτικός Σύλλογος , αναγνωρίζει την ερευνητική του πορεία. Τέλος όπως κάθε χρόνο , πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των τέκνων των φαρμακοποιών που πέρασαν με επιτυχία στα ΑΕΙ της χώρας.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top