Τετάρτη 27 Ιαν 2021 0:16      

Απόψεις και διαπιστώσεις...

Με την εμπειρία μου ως ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσω να γράψω και να περιγράψω πως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα σήμερα εν όψει των εθνικών εκλογών. 

Η κεντρική ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και η Φώφη ομολογούν κυνικά ότι στόχος τους είναι η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της Ν.Δ.( Σήκω πατέρα για να δεις το κορίτσι σου στο κίνημα της αλλαγής).

Ακολουθεί ένας άλλος κόσμος που επί Πασοκ πέρασε στους έχοντες και κατέχοντες. Αυτοί από το πρωί έως το βράδυ πυροβολούν και χυδαιολογούν τον Τσίπρα που θα τους ζήλευαν και οι χρυσαυγίτες. Οι ίδιοι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγηθούν κατά την ορίτζιναλ μεριά προς τη Ν.Δ., που τους εκφράζει και αυθεντικά, εγκαταλείποντας στα κρύα του λουτρού το ιμιτασιόν τους το ΚΙΝΑΛ. 

Οι αγνοί και ανιδιοτελείς πολίτες, οι ψαγμένοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι  του μόχθου και της προκοπής έχουν μια επιλογή να ταχθούν και να συνταχθούν με την κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Να πάψουν να παραπλανόνται από τα Μ.Μ.Ε., τους τυχοδιώκτες και τους αριβιστές της πολιτικής. 

Το Πασοκ του Α. Παπανδρέου που άλλαξε την Ελλάδα έχει παίξει τον ιστορικό του ρόλο και δεν έχει καμία σχέση και σινάφια με το σημερινό ΚΙΝΑΛ. 

Στις ερχόμενες εκλογές είναι ιστορικό καθήκον να τιμωρηθούν αυτοί που έβαλαν την Ελλάδα μας από τέσσερα μέρη φωτιά, την χρεοκόπησαν και την εξευτέλισαν. 

Να αναδειχθούν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται τίμια και καθαρά για δημοκρατία και ανάπτυξη αλλά και με κατανομή του παραγόμενου πλούτου δικαιότερη για την ευημερία των πολλών και όχι για τον πλουτισμό των ολίγων και των επιτηδείων. 

Γραμμένος Παύλος

Άρθρα απόψεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top