Κυριακή 16 Ιουν 2019 1:55      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ: Οι ψεκασμένοι

Δεν ξέρουμε αν το παρατηρήσατε αλλά από τη στιγμή που έγινε ο κ. Καμμένος υπουργός άμυνας σταμάτησαν να πετούν τα περίεργα εκείνα αεροσκάφη που άφηναν αυλακιές στον ουρανό μας.

Αμέσως τους το ξέκοψε:

- Ενόσω είμαστε εμείς στα πράγματα τέρμα οι ψεκασμοί. Αν έλθει ο Μητσοτάκης να τους αλλάξετε τα φώτα.

- Καλά και θα μείνουν οι Έλληνες αψέκαστοι;

- Αυτούς θα τους αναλάβουμε εμείς.

- Έχετε χημικά παραισθησιογονα;

- Έχουμε τον Αλέξη!

- Είναι ειδικός στις παραισθήσεις;

- Πρύτανης! Παίρνει τους ΄Έλληνες σε ένα ονειρεμένο κόσμο και τους αφήνει να βόσκουν όνειρα!

- Και δεν ξυπνούν;

- Κάθε Χριστούγεννα τους δίνουμε χαπάκια ευτυχίας και κάθε Πάσχα ελπίδες για Ανάσταση...

- Κοίτα βρε παιδί μου κι εμείς καίμε του κόσμου τα καύσιμα χωρίς βέβαιο αποτέλεσμα.

Όμως φαίνεται ότι από τον πολύ συναγελασμό –συγγνώμη συντροφιά θέλαμε να πούμε - ο Πάνος άρχισε να έχει προβλήματα. Έτσι νομίζει ότι αυτός είναι η Ν.Δ και θέλει να φύγουν τα φασισταριά (Του χαλούν τη σούπα). Μετά λέει θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το μακεδονικό και η κυβέρνηση δεν θα πέσει. (Μήπως ξέρει κάτι από τα μαγειρέματα του Μαξίμου;)
Βέβαια, Πάνος είναι αυτός, κι ότι λέει έχει δίκαιο αφού εξ ορισμού οι άλλοι έχουν άδικο. Όμως την έκανε την πατάτα. Σαν θαυμαστές του τον είχαμε προειδοποιήσει. 

- Κάνε τον γιατρό υπουργό.

- Ο Θανάσης είναι υπεράνω υπουργείων.

- Ναι αλλά άνθρωπος είναι. Βλέπει να υπουργοποιούνται τενεκέδες ξεγάνωτοι κατά την έκφραση του αείμνηστου Γιαννόπουλους κι αυτός στην απέξω.

- Έχουμε ιδανικά εμείς!

- Την εξουσία; Μα όλοι οι πολιτικοί έχουν τέτοια ιδανικά αλλά λίγοι φτάνουν στη βρύση κι εσύ αφήνεις το παιδί διψασμένο. Να τώρα! Είναι παγωμένος λέει με τον Αν.ελ. Αφού το παιδί το είχες στην κατάψυξη.

Βέβαια ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο γιατρός όδευε προς τον Σύριζα. Οι ιδεολόγοι κάποτε τελειώνουν από ιδέες και θέλουν κάτι πιο στέρεο (Καλά στον Σύριζα θα το βρουν); Η ανιδιοτέλεια θέλει κάποια επιβράβευση. Και ιδού τώρα.

Στις επόμενες εκλογές μόνο αν μας ψεκάσουν θα βγουν οι Αν.ελ και οι γιατρός θα τους κουνάει το μαντήλι. Τι να σου κάνουμε κ. Πάνο μας; Ήθελές τα και ‘παθές τα.

Κώστας Δαλακιουρίδης 

Scroll to Top