Κυριακή 20 Ιαν 2019 18:55      

- Καιρός πια να σταματήσει αυτό το μπούλιγκ και ο ρατσισμός!

- Καιρός πια να σταματήσει αυτό το μπούλιγκ και ο ρατσισμός!
- Τι έπαθες πάλι;
- Τι να πάθω; Παίρνουμε το αίμα μας πίσω… Μετά από δεκάδες χρόνια!
- Αμάν βρε παιδί μου! Τόσο πολύ πια;
- Βρε και λίγα σου λέω!
- Και για πες!
- Μην τολμήσουμε να συναχωθούμε, να κολλήσουμε καμιά γρίπη, να ανεβάσουμε λίγο πυρετό…
- Δίκιο έχεις! Τα δηκτικά σχόλια παίρνουν και δίνουν από το άλλο φύλο!
- Χαμός γίνεται! Και πως κάνεις  έτσι, δεν πεθαίνεις, σιγά το πόσο άρρωστος είσαι. Εγώ ήμουν χειρότερα και πήγα μια χαρά στην δουλειά μου. Αμάν πως κάνετε έτσι εσείς οι άνδρες! Φοβάστε και τη σκιά σας. Μην φοβάσαι δεν παθαίνεις τίποτα. Και το δούλεμα πάει σύννεφο!
- Αν αυτό δεν είναι μπούλιγκ τότε πιο είναι; Αν δεν είναι και ρατσισμός! Είμαστε είδος υπό καταδίωξη! Ισχυρό φύλο και μ@λ@κΙ&ς! Αφού σου λέει το έδωσαν και όνομα! Άκουσον! Άκουσον! Αγοροσυνάχι!
- Δηλαδή;
- Συνάχι που κατά αποκλειστικότητα έχουν οι άνδρες! Και αυτό το πρώτο συνθετικό της λέξης; Το “αγορό”! Πόσο ειρωνεία πια;
- Και τι έγινε τελικά;
- Βγήκε μια μελέτη που λέει ότι οι άνδρες περνούν πιο βαριά τη γρίπη και δεν υπερβάλλουν όταν γκρινιάζουν!
- Τι λε ρε; Και ποιος χριστιανός τα έγραψε όλα αυτά;
- Δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό MBJ! “Και λέει ότι μετά από έρευνα οι άνδρες δεν γκρινιάζουν άδικα, το γυναικείο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιο ισχυρό από το ανδρικό λόγω οιστρογόνων. Οι άνδρες δεν υπερβάλλουν για τα συμπτώματα αλλά έχουν πιο αδύναμες ανοσολογικές αντιδράσεις στους ιογενείς ιστούς της αναπνευστικής οδού, οδηγώντας σε μεγαλύτερη νοσηρότητα και θνησιμότητα απ’ ότι οι γυναίκες. Η επίδραση του φύλου στο ανοσοποιητικό σύστημα επιβεβαιώνεται και από επιδημιολογικά στοιχεία, καθώς οι άνδρες βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Σε μελέτη του Χονγκ Κονγκ διαπιστώθηκε ότι για μία γρίπη εισήχθησαν στο νοσοκομείο περισσότεροι άνδρες. Την ίδια ώρα, λόγω γρίπης πέθαναν περισσότεροι άνδρες απ’ ότι γυναίκες την περίοδο 1997-2007, ανεξάρτητα από το πόσο υγιείς ήταν στην αρχή.”
- Και όλα αυτά για το αγοροσυνάχι; Σιγά που θα συμφωνήσει η Σουλτάνα!

 

Scroll to Top