Σάββατο 15 Αυγ 2020 19:28      

Ουδέν Σχόλιον! - Γράφει ο Βασίλης Μόσχης

- Ποια κυρά και ποια μαντόνα μου λες εσύ! Ο καθείς ομιλεί καθώς βουρλίζεται! Διότι τη σήμερον ημέρα αγαπητέ μου, άπαξ έχεις το καρπούζι και το μαχαίρι το κόβεις όπως θες εσύ, σε ό,τι κομμάτια θες εσύ και άμα λάχει δεν δίνεις σε κανένα και το τρως όλο εσύ και δεν δίνεις λογαριασμό πουθενά!

- Φαντάζομαι, όλη τη νύχτα ξύπνιος θα είναι στο πήγαινε έλα!

- Από την άλλη, όπως στρώσεις έτσι και θα κοιμηθείς! Δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε όλους, και το καρπούζι φαγωμένο και τον ύπνο χωρίς διακοπές! Να μοίραζες το καρπούζι για να είχες λιγότερες παρενέργειες! Α! Στα διάλα από κει!

- Πάλι, ή ξέχασες τα χάπια σου ή κάτι σε πείραξε!

- Άμα δεν είναι σκόρδο θα είναι κρεμμύδι, οπότε πάντα κερδίζεις!

- Για πες όμως!

- Βγήκε μια κυρά, ξες τώρα εσύ, από ψηλά, από τα βόρεια και άκουσον άκουσον, σου λέει το ’17 η χώρα μας είχε έλλειμμα ΦΠΑ!

- Και πως βγαίνει αυτό; Πως το μετράνε; Πως μπορούν; Με φιπιάμετρο;

- Όχι ρε, κόψε τις βλακείες! Είναι απλό! Αν δεν έχεις πωλήσει δεν έχεις και φπα!

- Α έτσι πάει!

- Πώς να πάει; Και η δικιά σου, έβγαλε αμέσως το συμπέρασμα ότι είχαμε έλλειμμα αυξημένο κατά 2,6% σε σχέση με το ’16!

- Ε, καλά κρασά! Δεν της σφύριξε κανένας ότι άμα δεν υπάρχει σάλιο δεν κατεβαίνει εύκολα το φαΐ;

- Όχι, σου λέει οφείλεται στην μαύρη οικονομία. Και σου λέω τώρα εγώ η Γερμανία είχε κι αυτή αύξηση, μικρή μεν, ελάχιστη μεν, είχε αύξηση 0,2%! Και γιατί παρακαλώ η Γερμανία να αυξήσει το έλλειμμα του ΦΠΑ; Ποιος; Η Γερμανία; Θεός φυλάξοι! Δεν ξέρει η κυρά που έβγαλε το πόρισμα ότι εδώ στο Ελλάντα μάς τα έκαναν μαντάρα και αναρωτιούνται κι από πάνω! Ρε, μπας και μας ξέχασαν; Σου λέει κάναμε τη δουλειά μας, τα ξεπούλησαν όλα, τα αγοράσαμε όλα, δε πάει να καεί και το παλιάμπελο! Δεν είδαν ότι για να υπάρχει αύξηση ΦΠΑ πρέπει να υπάρχει και αύξηση πωλήσεων; Διότι χωρίς πωλήσεις που πας ρε Καραμήτρο!

- Έχει εκπτώσεις τώρα!

Scroll to Top