Κυριακή 25 Ιουν 2017 15:14      

Του Χρήστου Γκουγκουρέλα

Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας, Δικηγόρος 

Του Χρήστου Γκουκουρέλα

Του Χρήστου Γκουγκουρέλα

Του Χρήστου Γκουγκουρέλα

Δικηγόρου, LLM IN EUROPEAN LAW

Του Χρήστου Γκουγκουρέλα, Δικηγόρου LLM

Του Χρήστου Ντ. Γκουγκουρέλα  Δικηγόρου LLM

 

Η ΝΔ στο πρόσφατο Συνέδριο της παρουσίασε 25 αντιπροσωπευτικές προτάσεις του κυβερνητικού της προγράμματος, τις οποίες έθεσε σε δημόσια διαβούλευση. Μια από αυτές τις προτάσεις της ‘‘Συμφωνίας Αλήθειας’’ αφορούσε την  εφαρμογή του Ολλανδικού Προτύπου για τον κοινωνικό διάλογο και τις εργασιακές σχέσεις, που στοχεύει στη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

Στις αρχές Φεβρουαρίου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε δηλώσει πως αν η αξιολόγηση της  επιμέρους εφαρμογής του 3ου Μνημονίου πάει μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο… τότε καήκαμε. Το εννοούσε και τι σκόπευε άραγε να υπερθεματίσει;

Στις 13/1/2016 σε ανακοίνωση τους οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για δημιουργία – και μάλιστα άμεσα – Ανοικτού Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κατερίνη και ειδικά σε στρατόπεδο της Ανδρομάχης. Οποιαδήποτε αντίθετη είδηση την καταδίκαζαν ως ψευδή, αναξιόπιστη και υποβολιμιαία και κατήγγειλαν κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης ως μικροπολιτική συμπεριφορά.

Σελίδες

Scroll to Top