Παρασκευή 22 Νοε 2019 8:05      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΔΗΜΤΟ

«Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ «Σ΄ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» επισημαίνει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο οποίος αναδείχθηκε πρόεδρος εκ νέου με 1544 ψήφους έναντι του κ. Μπάμπη Μπρουσκέλη που έλαβε 1059 ψήφους. Από το σύνολο των 3.300 ψηφοφόρων ψήφισαν οι 2.603, αριθμός ιδιαιτέρως υψηλός κερδίζοντας το στοίχημα που ήταν η συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες.

Η δήλωση του κ. Κουρινιώτη «Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου όσους και όσες βοήθησαν και στήριξαν την επανεκλογή μου στην Προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας. Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες για να αναδείξουν τις νέες Διοικήσεις στις τοπικές κομματικές οργανώσεις και την εκλογή των συνέδρων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνυποψήφιο μου Χαράλαμπο Μπρουσκέλη για τον έντιμο και ωραίο αγώνα. Ευχαριστώ όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιούς για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτιά μας, δυναμώνοντας περισσότερο τη μεγάλη Λαϊκή Φιλελεύθερη παράταξή μας.

Σ' αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κέρδισε μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ! Υπόσχομαι πως από δω και πέρα θα δουλέψω, ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., μαζί με τα νέα μέλη, ακόμη περισσότερο ώστε να πάμε πιο ψηλά τη Ν.Δ. Κατορθώσαμε όλοι μαζί, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να πολλαπλασιάσουμε τα ενεργά μέλη του κόμματος στην Πιερία. Υπόσχομαι ότι αυτή η ανοδική πορεία θα συνεχιστεί για να ξεμπλέξουμε από μια κυβέρνηση που δεν μας αξίζει.Υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε σύντομα Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σ’ αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς! Η Νέα Δημοκρατία μας χρειάζεται όλους!» καταλήγει η δήλωση του κ. Κουρινιώτη. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα για τα εννέα μέλη της ΝΟΔΕ, να σημειώσουμε ότι εκλέγεται η Κική Καραγιαννιδου αντί του Μαλάμου Διονύση, ο οποίος είχε δύο σταυρούς παραπάνω, λόγω ποσόστωσης.

Τα αποτελέσματα για τη ΝΟΔΕ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1544 ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1059  Μελή Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 704 ΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 618 ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 590 ΒΑΒΑΤΣΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 587 ΠΑΤΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 519 ΚΟΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 552 ΖΙΩΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 494 ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 477 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ – ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) 455 Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Κατερίνης «Μια νέα περίοδος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης ξεκίνησε» επισημαίνει στην δήλωση του πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ .Δ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας.

Η δήλωση του κ. Κουλκουδίνα «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή, την ενθάρρυνση, την υποστήριξη. Συγχαίρω τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας κ.Γιάννη Κουρινιώτη για την επανεκλογή του και του εύχομαι καλή δύναμη στους κοινούς αγώνες που θα δώσουμε καθώς και τον συνυποψήφιο του κ.Μπάμπη Μπρουσκέλη για τον μεγάλο και έντιμο άγωνα που έκανε. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο για την επανεκλογή τους!

Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τον εξαίρετο αγώνα που έδωσαν και τους νεοεκλεγέντες στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις.Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία διαδικασία. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! Δεν περισσεύει κανείς!» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Κατερίνης. Τα αποτελέσματα στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Πρόεδρος Σπύρος Κουλκουδίνας ΑΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία 197 ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΟΥΜ του Παναγιώτη 629 ΖΙΩΓΑ ΟΛΥΜΠΙΑ του Ευάγγελου 117 ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη 264 ΚΗΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου 216 ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 160 ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θωμά 369 ΝΑΝΙΤΣΟΥ ΕΛΛΗ του Θεοδώρου 144 ΠΕΡΤΣΙΚΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου 371 ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΛΙΚΗ του Φωτίου210 ΧΑΤΖΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ του Μιχαήλ 323 Δεν εκλέγονται οι Μελέτης Ιωάννης και Αγιαννίτης Γεώργιος λόγω ποσόστωσης των γυναικών. ΔΗΜΤΟ Δίου Ολύμπου Πρόεδρος Πυρόβολος Θεόδωρος ΓΚΑΤΖΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Αθανασίου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ του Γεωργίου ΖΚΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του Γεωργίου ΚΛΕΙΤΣΙΝΙΚΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του Αθανασίου ΚΟΥΤΣΙΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου ΚΥΡΑΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη ΛΑΛΟΥΜΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Ζαχαρία ΡΙΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Λάμπρου ΔΗΜΤΟ Πύδνας – Κολινδρού Πρόεδρος Αριστείδους Γιώργος ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του Χαραλάμπους ΔΕΛΗΔΗΜΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αθανασίου ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του Δημητρίου ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΗ του Μιχαήλ ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του Παναγιώτη ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ηλία  ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κυριάκου ΧΝΟΥΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του Αντωνίου Στις ΔΗΜΤΟ Δίου Ολύμπου και Πύδνας Κολινδρού οι υποψήφιοι εξελέγησαν όλοι.

Εκλογές Αποτελέσματα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top