Κυριακή 27 Σεπ 2020 4:22      

Αποτελεσματική αντιμετώπιση του νέου κύματος κακοκαιρίας στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης

Με όλο το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης (Παραλία, Κορινός, Ολυμπιακή Ακτή) επικεντρώνουν τις επιχειρήσεις τους μηχανήματα του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προκύψουν στο οδικό παραλιακό δίκτυο, από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν από προχθές το απόγευμα, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στο Θερμαϊκό. Σε γενικές γραμμές τα όποια προβλήματα επιλύονται αποτελεσματικά.

Άμεση κινητοποίηση

«Για την άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού του Δήμου και όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, η οποία συνέβαλε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα κακοκαιρίας χωρίς κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα» έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο μηχανισμός του Δήμου όπως αποδείχθηκε ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και κινητοποιήθηκε άμεσα, υποδειγματικά και αποτελεσματικά από την πρώτη στιγμή».

Προβλήματα σε σχολικά κτίρια

Προβλήματα που προέκυψαν λόγω της εισροής υδάτων κυρίως από στέγες, σε εγκαταστάσεις σχολικών μονάδων αντιμετωπίζονται, καθώς επί τόπου έσπευσαν κλιμάκια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι αποκαταστάσεις.

Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top