Σάββατο 19 Ιαν 2019 14:47      

«Άραγε υπάρχει Αϊ- Βασίλης;»

Οι γιορτές πλησιάζουν, οι περισσότεροι ανυπομονούν να τις περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκείνοι όμως που ανυπομονούν περισσότερο απ’ όλους είναι οι μικροί μας φίλοι, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία την επίσκεψη του αγαπημένου τους Αγίου, του Άι-Βασίλη.

Μπορεί μεγαλώνοντας να αφήσαμε πίσω μας την παιδική μας αθωότητα, τα όνειρα και την ιδέα του χαρούμενου γεματούλη με την μακριά γενειάδα, τον σάκο γεμάτο με δώρα αλλά και την καρδιά του γεμάτη με αγάπη, πάντα όμως θα είναι κρυμμένο μέσα μας ένα μικρό παραμύθι.

Η συγγραφέας Κατερίνα Δροσινού με καταγωγή από τον Κολινδρό Πιερίας, ένα φρέσκο πρόσωπο στην ιστορία του βιβλίου μόλις κυκλοφόρησε το νέο της παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά « Άραγε υπάρχει Άι- Βασίλης; » ,από τις εκδόσεις Αιγαίο. Μέσα από μια όμορφη ιστορία ο μικρός Ιάσονας μας αποδεικνύει πως έχοντας το καλό στο μυαλό και στην καρδιά μας ο‘ Άγιος Βασίλης’ δεν θα μας ξεχάσει ποτέ!

Περισσότερα νέα για τις δράσεις των βιβλιοπωλείων που θα διοργανώσουν εκδηλώσεις μπορείτε να μάθετε στη facebook σελίδα της Κατερίνας Δροσινού ( https: / / www.facebook.com/DrosinouKaterina/) , αλλά και των εκδόσεων Αιγαίο.

Το βιβλίο με το σκληρό εξώφυλλο και την υπέροχη εικονογράφηση της Άννας Καρνή αποτελεί το καλύτερο γιορτινό δώρο για τους φίλους σας και μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Όμορφες Γιορτές και με το καλό το Νέο έτος!

Παρουσίαση βιβλίου Κατερίνα Δροσινού Βιβλίο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top