Κυριακή 12 Ιουλ 2020 22:24      

Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας: Ενημερωτικές δράσεις για την προστασία των ηλικιωμένων για κλοπές και απάτες

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σειρά ενημερωτικών δράσεων στα κέντρα ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων της Πιερίας, όπου οι  πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για τα μέτρα πρόληψης από κλοπές και απάτες.  Στο πλαίσιο της προληπτικής δραστηριότητας η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας από σήμερα  και για το επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιήσει σειρά ενημερωτικών δράσεων με στόχο την προστασία των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων από κλοπές και απάτες.

Ομιλίες και ενημερωτικά φυλλάδια 

Οι ενημερωτικές δράσεις περιλαμβάνουν ομιλίες και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και θα γίνονται στα κέντρα ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων των δήμων της Πιερίας. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και τα μέτρα που μπορούν να λαμβάνουν για την προστασία τους από κλοπές και απάτες.

Το πρόγραμμα 

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών διαλέξεων ξεκινά από σήμερα 4 Ιουνίου  και ώρες 09.00 – 14.00 στα Α’, Β’ και Γ’ ΚΑΠΗ Αιγινίου. Στις 5 Ιουνίου  ώρες 09.00 – 14.00 στο ΚΑΠΗ Κολινδρού, στις 6 Ιουνίου ώρες 09.00 – 14.00 στο ΚΑΠΗ Κίτρους, 6 Ιουνίου ώρες 08.00 – 14.00 στα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ Κατερίνης, στα ΚΑΠΗ Ρητίνης και Περίστασης, στις 11 Ιουνίου ώρες 09.00 – 14.00 στα ΚΑΠΗ Λιτόχωρου και Λεπτοκαρυάς και 13 Ιουνίου ώρες 09.00 – 14.00 στα ΚΑΠΗ Πλαταμώνα και Νέου Παντελεήμονα.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει συνεχώς τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που συχνά κινδυνεύουν να πέσουν θύματα κλοπής και εξαπάτησης. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν τις ανοιχτές δράσεις των αστυνομικών και να απευθύνουν ερωτήσεις που θα συμβάλουν στην προστασία αυτών και των οικογενειών τους.

Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top