Πέμπτη 24 Μάιος 2018 22:18      

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Το συντομότερο δυνατό η τοποθέτηση πινακίδων προς Παραλία

Απάντηση από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου πήρε ο σύλλογος  Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας στην επιστολή που έστειλε πριν από λίγο καιρό ζητώντας την εγκατάσταση νέων πινακίδων που θα κατευθύνουν σωστά τους οδηγούς στην Παραλία.

Στην απάντηση της η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου αναφέρεται ότι « η εταιρία προέβη στην εκπόνηση τροποποιημένης μελέτης  πληροφοριακής σήμανσης  που καλύπτει τις όποιες ασάφειες παρατηρήθηκαν. Η εγκατάσταση των νέων πινακίδων θα γίνει το συντομότερο δυνατό». 
Στην επιστολή του στην Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου,  ο σύλλογος έθιγε το θέμα έπειτα από διαμαρτυρίες από τα τουριστικά γραφεία το εξωτερικού, ότι η πρόσβαση από την εθνική οδό, (νέα είσοδος της πόλης όπως ερχόμαστε από Θεσαλονίκη) δεν έχει σωστή σήμανση που να προσδιορίζει με ευκολία την είσοδο για Παραλία Κατερίνης.  

Συγκεκριμένα, μετά το Olympos Plaza, η πρώτη έξοδος έχει σήμανση που στέλνει για Κορινό και Παραλία,  στη δεύτερη έχει Κατερίνη και Παραλία, όμως στρίβοντας δεξιά, με την ταχύτητα που έχουν τα οχήματα, δεν προλαβαίνουν να αναληφθούν ότι για Παραλία πρέπει να πάνε ευθεία και όχι δεξιά, δεν υπάρχει και πινακίδα  για Παραλία  για να την ακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν για Κατερίνη και εκεί μπερδεύονται και χάνονται τα λεωφορεία.

 

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Παραλία Κατερίνης Πινακίδες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top