Τρίτη 1 Δεκ 2020 10:16      

Covid τεστ στα Δικαστήρια της Κατερίνης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο μετά από αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και πραγματοποίησε τεστ κορωνοϊού σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους, στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου των πολιτών. Η πρωτοβουλία αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν σημαντική καθώς τα Δικαστήρια είναι εκ των πραγμάτων χώρος συνάθροισης κοινού, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Η συμμετοχή στο δειγματοληπτικό έλεγχο από τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου ήταν ικανοποιητική.

Με την αφορμή αυτή ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης ευχαρίστησε τον Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο για τη συνδρομή του στην εξασφάλιση των τεστ ανίχνευσης Covid-19 και τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για την απολύμανση του Δικαστικού Μεγάρου.

Ευχαριστήρια επιστολή

του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Συλλόγου μας για απολύμανση του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, καθώς επίσης και τον Βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκο για τη συνδρομή του στην εξασφάλιση τεστ ανίχνευσης Covid-19 για τους συναδέλφους Δικηγόρους Κατερίνης αλλά και τους υπαλλήλους του Δικαστικού Μεγάρου.

Για το Δ.Σ.

 Η  Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ασημίνα Στρίμπα                                 Γεώργιος Γιαννούλης

 

 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top