Τρίτη 21 Ιαν 2020 18:29      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ έδωσαν το όνομα για να πάρουν το χρέος

Νέες βολές κατά των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Καμμένος υποστηρίζοντας για μία ακόμη φορά ότι στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας έριξαν στο τραπέζι την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών αλλά τελικά δεν προχώρησε. Μάλιστα αποκάλυψε πως βουλευτής των ΑΝΕΛ προέτρεψε τους υπόλοιπους βουλευτές  στην ΚΟ να ψηφίσουν τη συμφωνία γιατί – όπως είπε – «μας δίνουν το χρέος».

Σημείωσε ακόμη, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις ενώ όπως είπε  από τη στιγμή που η ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν εξουσιοδότησε τον αρμόδιο υπουργό να υπογράψει, η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι άκυρη. Εκτίμησε ακόμη πως με τη συμφωνία υπάρχει ο κίνδυνος να ανοίξει θέμα αλλαγής συνόρων.

Αναφερόμενος στο tweet του Πάνου Καμμένου (Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή…κουτσός ο παίχτης) λίγα λεπτά μετά το ναι του Δ. Καμμένου στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής κάλεσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αν έχει αποδείξεις για αυτά που τον κατηγορεί να τις φέρει. «Να αφήσουμε υπονοούμενα. Ο υπαινιγμός του Πάνου Καμμένου έχει να κάνει με τη ΝΔ και δεν έχει καμία βάση» είπε.

Ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε ακόμη πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τη ΝΔ. «Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, είμαι ανεξάρτητος».

Δημήτρης Καμμένος ΑΝΕΛ Ανεξαρτητοποίηση Συμφωνία Σκοπιανό Ονομασία Μακεδονικό Ελληνικό χρέος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top