Πέμπτη 21 Ιουν 2018 15:04      

ΔΕΗ: Νέα έκπτωση σε όσους προπληρώσουν

Κάτω από την πίεση που της ασκεί η μειούμενη ρευστότητα, η ΔΕΗ σχεδιάζει να ανακοινώσει ότι όσοι συνεπείς πελάτες δεχθούν να προπληρώνουν την κατανάλωση ενός έτους σε ρεύμα, θα απολαμβάνουν επιπρόσθετη έκπτωση 6%.

Ταυτόχρονα, η ΔΕΗ ετοιμάζεται να ανακοινώσει στις 9 Ιανουαρίου νέο πρόγραμμα διακανονισμών. Εξετάζει μάλιστα να συμπεριλάβει σε αυτό ακόμη και πάγωμα χρεών (να μην προσαυξάνονται με τόκους) για όσους καταναλωτές οφείλουν στην επιχείρηση ποσά έως 1.000 ευρώ και εφόσον εξυπηρετούν κανονικά τις δόσεις τους.Στην κατηγορία όσων οφείλουν έως 1.000 ευρώ ανήκουν περίπου 1.000.000 πελάτες της ΔΕΗ.

Στο ίδιο μήκος κύματος, εξετάζεται οι καταναλωτές αυτής της κατηγορίας, εφόσον «κρατούν» την οφειλή τους κάτω από τα 1.000 ευρώ, να ανταμείβονται με έκπτωση 8%-10%.

Σήμερα τόσο οι συνεπείς καταναλωτές όσο και εκείνοι που ναι μεν βρίσκονται σε ρύθμιση αλλά την εξυπηρετούν απολαμβάνουν έκπτωση 15% στο ρεύμα. Δεν είναι σαφές αν η έκπτωση αυτή θα συνεχίσει να ισχύει και μετά τις 31 Δεκεμβρίου ή θα ανακοινωθεί κάποια άλλη.

ΔΕΗ Ρυθμίσεις οφειλών Συνεπείς καταναλωτές Έκπτωση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top