Σάββατο 8 Αυγ 2020 8:21      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δείπνο στην ομάδα του Πιερικού παρέθεσε ο Βασίλης Τσακιρίδης

Δείπνο με πλούσιο φαγητό παρέθεσε την Πέμπτη το βράδυ σε όλη την ποδοσφαιρική «μελανόλευκη οικογένεια» του Πιερικού το μέλος της διοίκησης Βασίλης Τσακιρίδης, με αφορμή τις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά και της εορτής της Πολιούχου «Αγίας Αικατερίνης» Προστάτιδα της πόλης μας, στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο της γνωστής Ψησταριάς – Ουζερί «Το Μπερεκέτι»  στην οδό Φαρμάκη  της Κατερίνης του Κωνσταντίνου Κώστα, μέσα σ΄ ένα εγκάρδιο, οικογενειακό και πολύ καλό και «ζεστό» κλίμα όπως αρμόζει στην ομάδα του Πιερικού. 

Παρόντες ήταν όλοι  οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, ο φροντιστής και μέλη της διοίκησης. 
Σύσσωμη η οικογένεια του Πιερικού είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος, έχοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό, στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο Πιερικός είναι οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά που επιμελήθηκε ο Βασίλης Τσακιρίδης, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με χαλαρή κουβέντα και χιούμορ. 

Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο να ξαναβρεί ο Πιερικός τον καλό του εαυτό. Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες και σε αυτές βοηθά και χτίζει η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια.

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους και για άλλες τέτοιες «μελανόλευκες οικογενειακές» βραδιές. Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί τη διεύθυνση του καταστήματος κ. Κωνσταντίνου για την οργάνωση, την εξυπηρέτηση και το ωραίο μενού.

 

Δείπνο Πιερικός Βασίλης Τσακιρίδης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top