Τρίτη 22 Σεπ 2020 18:14      

Δεκαπενταύγουστο: Επιστρέφουν πινακίδες και άδειες οδήγησης

Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης. Αφορά αποκλειστικά τις παραβάσεις παράνομης στάθμευσης και παράνομης στάσης και στάθμευσης του ΚΟΚ.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, επιστρέφονται από σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και χθες, 9 Αυγούστου 2018, αποκλειστικά για τις παραβάσεις:
– του άρθρου 34 του ΚΟΚ (παράνομη στάθμευση) και
– της παραγράφου 3 του άρθρου 4 (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), για την οποία προβλέπεται αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματος για είκοσι (20) ημέρες, σύμφωνα με την – διάταξη 8 του άρθρου 103 του ΚΟΚ.

Σημειώνεται ότι προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Πηγή: http://www.newsit.gr

Δεκαπενταύγουστος Επιστροφή Πινακίδες Άδειες Οδήγησης Παραβίαση ΚΟΚ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top