Τετάρτη 26 Ιουν 2019 10:52      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας - 21/09/2018

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνεται οτι τα κομματικά στελέχη που τυχόν θα παρεβρισκονται σε συγκεντρώσεις υποψηφίων Δημάρχων, θα βρίσκονται ως πρόσωπα και όχι με το κομματικό αξίωμα που κατέχουν.

Τιμούμε τόσο τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, που με τη στήριξη και της Ν.Δ. πέτυχε τρεις εκλογικές νίκες, το 2006, το 2010 και 2014 αλλάζοντας και μεταμορφώνοντας τον Δήμο Κατερίνης, όσο και τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδημο που αποφάσισε να μεταπηδήσει και αυτός στον Δ. Κατερίνης διεκδικοντας τον, αλλά και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Θανάση Λιακόπουλο, που επίσης διεκδικεί τον Δ. Κατερίνης.

Μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη της Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα όποια πρόσωπα πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις υποψηφίων Δημάρχων, πηγαίνουν με προσωπική τους επιλογή και ευθύνη μόνο και όχι με το κομματικό τους αξίωμα.

Όσοι εκ των υποψηφίων Δημάρχων διαδίδουν  ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος, δηλώνουμε ότι αυτό δεν ισχύει και είναι απαράδεκτη η χρησιμοποίηση αυτής της τακτικής.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην αρμόδια επιτροπή που συνεστηθει σε ανώτατο επίπεδο και προσωπικά στον Πρόεδρο μας Κ. Μητσοτάκη για τις αποφάσεις που θα πάρουν για όλους τους Δήμους, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών, για μια τοπική αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του τόπου και του λαού.

ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΊΑΣ 

 

Νέα Δημοκρατία Δελτία τύπου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top