Τρίτη 2 Μαρ 2021 0:48      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δελτίο τύπου της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Πιερίας

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 7 Απριλίου στο Πνευματικό κέντρο Κατερίνης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Υγείας με θέμα “ Η παιδική παχυσαρκία στα χρόνια της κρίσης”.

Ομιλητές ήταν ο κ. Παντελής Μπητόπουλος, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και μέλος της Ε.Π.Π Πιερίας και η κα. Μαριαλένα Μάρα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος κ. Ηλίας Χρυσικός.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ο.Π.Π.Α.Π του Δήμου Κατερίνης, χορηγοί επικοινωνίας ήταν η DION τηλεόραση και το Ράδιο ενημέρωση 92,2 fm και ασχολήθηκε με ένα επίκαιρο και σημαντικότατο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας που αποτελεί μάστιγα, ιδιαίτερα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Οι δύο ομιλητές ανέλυσαν διεξοδικά το θέμα της εκδήλωσης και παρουσίασαν λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης, απευθυνόμενοι σε γονείς, παιδιά και ειδικούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Παπαζιώγας, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π κ. Θόδωρος Παυλίδης, η καθηγήτρια Ιατρικής του Ε.Κ.Π.Α κα. Έφη Μπάσδρα, ο εμπορικός διευθυντής του Ολυμπίου Βήματος κ. Φώντας Μπαραλιάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Ροδή Ελευθεριάδου και κ. Νίκος Μακρίδης που είναι και μέλος της Ε.Π.Π Πιερίας, φίλοι, γονείς και πρόσκοποι του 1ου Συστήματος προσκόπων Κατερίνης.  

Χαιρετισμός απεύθυναν ο Αρχηγός της Ε.Π.Π Πιερίας κ. Βασίλης Μάργαρης, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων κ. Νίκος Τουρναβίτης, η κα. Έφη Μπάσδρα, ο κ. Θόδωρος Παυλίδης και το μέλος της Ε.Π.Π Αλεξανδρούπολης κα. Όλγα Βρετοπούλου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των 17 στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε που υιοθετήθηκε από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για “ διασφάλιση της υγείας και προαγωγή της ευημερίας για όλους”, είναι μέρος του προγράμματος των κοινωνικών και ενημερωτικών δράσεων της Ε.Π.Π Πιερίας, συμβάλλει στην προβολή του Προσκοπισμού στην πόλη της Κατερίνης και το νομό γενικότερα και αποτελεί την απαρχή σημαντικών παρεμβάσεων στην τοπική κοινωνία από τους Παλαιούς Προσκόπους της πόλης μας.

εκδηλώσεις Ομιλίες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top