Πέμπτη 28 Μάιος 2020 3:46      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Γ.Α.Σ. Κατερίνης ''Οι Ολύμπιοι''

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε ο Γ.Α.Σ. Κατερίνης ''Οι Ολύμπιοι'', στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Γ.Α.Σ. Κατερίνης ΄΄Οι Ολύμπιοι΄΄, κ. Γιώργος Καλαϊτζίδης, οι Προπονητές, κ.κ., Βασίλης Μπατάλας και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και τα μέλη της Πρωταθλήτριας Ομάδας Κορασίδων 2019, που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Κορασίδων, που διεξήχθη στις Σέρρες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τους υποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια, αλλά και στους προπονητές και στη διοίκηση, που με σκληρή δουλειά, σωστή προετοιμασία, αγάπη και υποστήριξη στις αθλήτριες, συνέβαλλαν γι’ αυτήν τη σημαντική επιτυχία.

«Οι επιτυχίες του Γ.Α.Σ. Κατερίνης ΄΄Οι Ολύμπιοι΄΄ κάνουν εμάς τους Πιεριείς υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας την αξία και τις ικανότητές τους», επεσήμανε η κ. Σοφία Μαυρίδου, προσθέτοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επενδύει στον αθλητισμό και πάντα στηρίζει διοργανώσεις, που προάγουν με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και διαδίδουν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο Γ.Α.Σ. Κατερίνης ''Οι Ολύμπιοι'', ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση και τη διαρκή της στήριξη, τονίζοντας ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πάντα με οδηγό το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει το σύλλογο, συμβάλλοντας στην καλλιέργεια, ανάδειξη και προώθηση του αθλητισμού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να συνεχίσουν την ανοδική πορεία, που διαγράφουν μέχρι σήμερα στο χώρο του αθλητισμού, ενώ αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Πάσχα.

Γ.Α.Σ. Κατερίνης ''Οι Ολύμπιοι'' Σοφία Μαυρίδου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top