Δευτέρα 18 Ιαν 2021 18:00      

Διαδήλωση στο Σύνταγμα – Τριγμοί στη Βουλή – Σκηνικό έντασης από τη συμφωνία για Βόρεια Μακεδονία

Από τις 10:00 ξεκίνησε στο Σύνταγμα η συγκέντρωση κατά της συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία - Θέλουν η συγκέντρωση να εξελιχθεί όπως αυτές των Αγανακτισμένων - Μετωπική ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας και τάσεις διάσπασης στο Κίνημα Αλλαγής - Στα δύο και οι Σκοπιανοί με εμπλοκή ακόμη και της Βουλγαρίας που πήρε θέση υπέρ της συμφωνίας

“Φωτιές” έχει ανάψει η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για τη Βόρεια Μακεδονία. Ήδη ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ από τις 10:00 ξεκίνησε η μαραθώνια συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της ονομασίας με τον όρο Μακεδονία. Από τις 09.30 άρχισε στην Βουλή και πάλι η συζήτηση επι της πρότασης δυσπιστίας.

Οι διοργανωτές των διαδηλώσεων λένε μάλιστα ότι ξεκινούν έναν “μαραθώνιο” με στόχο να παραμείνουν έξω από τη Βουλή ως αύριο το βράδυ ζητώντας να μην περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια. Παραλληλίζουν τις συγκεντρώσεις με εκείνες των Αγανακτισμένων. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 ο Στέργιος Καλόγηρος, ομιλητής θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης.

Μέχρι στιγμής, λόγω και της ώρας, στο Σύνταγμα δεν έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.

Πηγή: http://www.newsit.gr

Σκοπιανό Ονομασία Μακεδονία Σύνταγμα Συλλαλητήριο Βουλή Βόρεια Μακεδονία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top