Πέμπτη 25 Απρ 2019 23:22      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαγωνισμός "4ήμερο στην Σκιάθο" - Όροι Συμμετοχής

Με κάθε φύλλο της εφημερίδας ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ που αγοράζετε, αποκτάτε μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση για 3 διανυκτερεύσεις (4 ημέρες) σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Χώρα της Σκιάθου προσφορά του Topsikiotis Travel. 

Όταν συμπληρώσετε 12 αριθμημένα κουπόνια (τα δυο με το αστεράκι είναι μπαλαντέρ και μπορούν να αντικαταστήσουν ένα ή δυο από τα αριθμημένα) μπορείτε ή να τα φέρετε στα γραφεία της εφημερίδας ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ Βότση 18 ή να τα στείλετε ταχυδρομικά με την ένδειξη «Για τον διαγωνισμό "4ήμερο στην ΣΚΙΑΘΟ"»  και να μπείτε στην κλήρωση για ένα μαγευτικό τριήμερο στην Χώρα της Σκιάθου.

Όροι Συμμετοχής

• Τα κουπόνια που αφορούν τον διαγωνισμό "4ήμερο στην ΣΚΙΑΘΟ" - θα δημοσιευτούν από την 7η Ιουλίου 2017 έως και την 26η Ιουλίου 2017 στα αντίστοιχα φύλλα της εφημερίδας ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ. Κάθε φύλλο εφημερίδας ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ θα έχει ένα αριθμημένο (1,2,3,4, κτλ + δυο κουπόνια μπαλαντέρ) κουπόνι συμμετοχής για τον διαγωνισμό.

• Ο νικητής/νικήτρια που θα κληρωθεί θα κερδίσει εντελώς δωρεάν τρεις (3) διανυκτερεύσεις (η ημέρες) για δύο άτομα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Χώρα της Σκιάθου. Το δώρο περιλαμβάνει την μεταφορά και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και την διανομή. 

•  Η δυνατότητα πραγματοποίησης του ταξιδιού είναι στις ημερομηνίες από 20 /8 έως και 7/9 κατόπιν συνεννόησης με το ταξιδιωτικό γραφείο Topsikiotis Travel.

• Οι συμμετέχοντες θα προσκομίζουν τα 12 αριθμημένα κουπόνια από την Πέμπτη 27  Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 31 Ιουλίου στα γραφεία της εφημερίδας ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ Βότση 18 Κατερίνη 60100 τηλ. 2351033633 9:00πμ με 02:00μμ και θα παραλαμβάνουν έντυπη απόδειξη συμμετοχής τους με τους αριθμούς σειράς, υπογεγραμμένη από την δικηγόρο Κατερίνης Μελίνα Κορομήλη. 

• Η κλήρωση του νικητή/νικήτριας θα γίνει παρουσία δικηγόρου στην έδρα της εφημερίδας Βότση 18 την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 02:00 μμ 

• Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στα στοιχεία επικοινωνίας που θα έχει καταχωρήσει στην συμμετοχή του και το όνομά του θα ανακοινωθεί στην εφημερίδα ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ και στην ιστοσελίδα www.olympiobima.gr .

• Αν ο τυχερός νικητής δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών για να παραλάβει το δώρο του, η κλήρωση και απονομή του αντίστοιχου βραβείου θα ακυρωθεί και θα επαναληφθεί κλήρωση μετά 4 ημέρες, προκειμένου να προσδιορίσει ένα νέο νικητή για το βραβείο που απέτυχε να χορηγηθεί στον νικητή της προηγούμενης κλήρωσης .

• Το βραβείο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή να ανταλλαγεί με άλλο βραβείο.

• Η Ι.ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή μέσω του Διαδικτύου και να δημοσιεύσει φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό από την διαδικασία της κλήρωσης, καθώς και από την διαδικασία παράδοσης του δώρου.

• Η Ι.ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, να αναβάλλει το διαγωνισμό ή/και την κλήρωση ή να  ακυρώσει τον διαγωνισμό μόνο και εφόσον προκύψουν γι’ αυτήν λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. σοβαρή ασθένεια, θάνατος, συνθήκες κοσμογονίας κ.ά.). Κάθε μεταβολή θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ και στην ιστοσελίδα OLYMPIOBIMA.GR με έναρξη ισχύος την ημερομηνία δημοσίευσης.

• Κάθε πρόσωπο που έχει την ικανότητα να εκτελεί νομικές πράξεις έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην κλήρωση. Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ & ΡΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ, τα μέλη της Εταιρείας, η δικηγόρος που θα παρίσταται στην κλήρωση ή στη μεταβίβαση,  αποκλείονται από τη συμμετοχή στην κλήρωση.

• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Ολύμπιο Βήμα Διαγωνισμός Σκιάθος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top