Τρίτη 9 Μαρ 2021 11:59      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαμαρτυρία Συνταξιούχων στην Πλατεία Ελευθερίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα απάνθρωπα όπως χαρακτηριστικά είπαν μέτρα της κυβέρνησης εναντίον τους αλλά και σε αυτά που πρόκειται να ψηφιστούν εν όψει  της αξιολόγησης πραγματοποίησαν χθες το πρωί στην πλατεία ελευθερίας οι συνταξιούχοι της Πιερίας. Η κινητοποίηση διοργανώθηκε από την

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιούχων του Ν. Πιερίας , όπου ς προανήγγειλαν δυναμικές κινητοποιήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  έδωσαν ο ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Πάλμης Παναγιώτης, ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κολοβός Χρήστος .

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας Θόδορος Τσιώτσιος τόνισε χαρακτηρισιτκά ότι "δεν έχει μείνει κανένας τομέας, κανένα δικαίωμα που αφορά τη ζωή μας και των οικογενειών μας που να μην έχει δραματικά χειροτερεύσει. Ταυτόχρονα ανεβαίνει  o αυταρχισμός της Κυβέρνησης ενάντια στους αγώνες και την καλλιέργεια ψεύτικων ελπίδων, ότι τάχα έρχεται ανάκαμψη, ότι δημιουργήθηκε πρωτογενές πλεόνασμα και τα προβλήματα θα λυθούν. Ας σταματήσει ο καθένας από μας να ζει με ψευδαισθήσεις.
Ήδη σήμερα εκατομμύρια εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, Άνεργοι, Αγρότες  και μικρομεσαίοι, καλούνται να ζήσουν σε συνθήκες απόλυτης Φτώχειας και εξαθλίωσης.  

Το επιβεβαιώνουν άλλωστε και τα στοιχεία που έδωσε το Υπουργείο Εργασίας. Έτσι σύμφωνα με τα στοιχεία από τις 2.900.000 κύριες συντάξεις οι 1.750.000 είναι κάτω από τα 500 ευρώ. 
Με αυτές πρέπει να φάμε να πάρουμε τα φάρμακά μας, να πληρώσουμε τα χαράτσια, τη φοροληστεία, και να συντηρήσουμε τα παιδιά μας που είναι άνεργα".
 

 

Διαμαρτυρία Συνταξιούχοι Πλατεία Ελευθερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top