Παρασκευή 22 Μαρ 2019 14:54      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διέπραξαν συνολικά 22 κλοπές συσσωρευτών ενέργειας σε περιοχές της Πιερίας

Σε επιπλέον 13 κλοπές συσσωρευτών ενέργειας αξίας 22.500 ευρώ, παραβιάζοντας σταθμούς βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών σε περιοχές της Πιερίας, ενέχονται   2  έλληνες  ηλικίας 30 και 27 ετών. Σύμφωνα με τις έρευνες που συνεχίστηκαν από την Αστυνομία όλο το προηγούμενο διάστημα, προέκυψε ότι, συνολικά από  τον  Μάρτιο έως το Δεκέμβριο του 2017, διέπραξαν 22 κλοπές από κεραίες βάσης τηλεπικοινωνιών, από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικούς συσσωρευτές αξίας 43.200 ευρώ. 

Οι πρώτες έρευνες 

Πριν από λίγο καιρό η  Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Κατερίνης, είχε  εξιχνιάσει εννέα  περιπτώσεις  κλοπής και απόπειρες κλοπής, σε σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών.
Για την υπόθεση  είχε σχηματισθεί   δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 30 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως το Νοέμβριο του 2017, διέπραξαν 7 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής ηλεκτρικών συσσωρευτών, παραβιάζοντας σταθμούς βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών σε περιοχές της Πιερίας. Η συνολική αξία των κλεμμένων συσσωρευτών, τότε ανέρχονταν στο χρηματικό ποσό των 20.700 ευρώ.

Φώτο αρχείου

Αστυνομία Κλοπές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top